Πέμπτη, 20 Μάιος 2021 18:16

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Τα μέτρα προστασίας για τον τελικό Κυπέλλου

Γράφτηκε από τον

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τα μέτρα προστασίας που θα ισχύουν στο ΟΑΚΑ και τον περιβάλλοντα χώρο του, ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό πλησιάζει, καθώς απομένουν μόλις δύο ημέρες (22/05, 21:00, Cosmote Sport 1, LIVE SPORT 24) για τη διεξαγωγή του.

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της ανέφερε ότι οι οργανωτικές διαδικασίες του παιχνιδιού καθορίζονται από το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενώ στο ΟΑΚΑ θα μπορούν να παρεβρεθούν μόνο όσοι έχουν πάρει διαπίστευση από την ΕΠΟ, πλην των μελών των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται οι όροι οργάνωσης του τελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας 2021 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, βάσει του υφιστάμενου υγειονομικού πρωτοκόλλου και του επιχειρησιακού σχεδίου της Αστυνομίας.

1. Οι οργανωτικές διαδικασίες του τελικού αγώνα, καθορίζονται αποκλειστικά από το εγκεκριμένο από την ΓΓΑ υγειονομικό πρωτόκολλο.

2. Ο αγώνας θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό διαπιστευμένων και εργαζομένων για την οργάνωσή του, οι οποίοι θα εισέρχονται στο ΟΑΚΑ από την Πύλη Α και επί τόπου θα διενεργείται ο πρώτος έλεγχος ταυτοποίησης των στοιχείων με υποχρεωτική επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

3. Άπαντες οι εισερχόμενοι στην εγκατάσταση, μηδέ των μελών των δύο ομάδων εξαιρουμένων, θα φέρουν ειδικές διαπιστεύσεις που έχουν εκδοθεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Κανένα άλλο πρόσωπο δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στο ΟΑΚΑ και δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα ελευθέρας εισόδου.

4. Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα, η εγκατάσταση θα τελεί υπό τον έλεγχο της Αστυνομίας και καθίσταται σαφές ότι η προσέγγιση του Ο.Α.Κ.Α. δεν θα είναι δυνατή για οιονδήποτε δεν πληροί την αμέσως προαναφερθείσα προϋπόθεση".

Πηγή: sport24.gr