Κυριακή, 29 Ιούνιος 2014 18:51

Στην Πολιανή την Πέμπτη ο Σ.Π.Ο.Κ. Ευκλής

Γράφτηκε από τον

Τα μέλη του Συλλόγου Πεζοπόρων και Ορειβατών Καλαμάτας (Σ.Π.Ο.Κ.) «ΕΥΚΛΗΣ», την Πέμπτη 3 Ιουλίου, ημέρα εορτής του Αγίου Υακίνθου, προστάτη των λουλουδιών της φύσης και του περιβάλλοντος, θα τιμήσουν, όπως κάθε χρόνο, τον προστάτη του συλλόγου και θα παρακολουθήσουν τη θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Πολιανή.

Η μετάβαση των μελών και φίλων του Συλλόγου στο πανέμορφο ορεινό χωριό της Πολιανής θα γίνει με δωρεάν λεοφωρείο, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Κατσίρης Travel. Ο πρόεδρος, το Δ.Σ., τα μέλη και οι αθλητές του Ευκλή ευχαριστούν θερμά τον κο Κατσίρη για την ευγενική του χειρονομία.
Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα ακολουθήσει αρτοκλασία και προσφορά γλυκισμάτων από τις κυρίες-μέλη του Συλλόγου στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού.
Το ραντεβού της εκκίνησης θα δοθεί στις 7.30 π.μ. στη γέφυρα πίσω από τον ΟΤΕ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή στην Έφορο Δημοσίων Σχέσεων του «Ευκλή» Ελένη Οικονομοπούλου στα τηλέφωνα 2721090627 και 6974252234, ώστε να εξασφαλιστούν οι ανάλογες θέσεις.