Δευτέρα, 30 Ιούνιος 2014 20:42

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Παρουσιάζει πλάνο και συνεργάτες ο Ράλλης σε συνέντευξη τύπου

Γράφτηκε από τον

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πραγματοποίηση της γενικής συνέλευσης της "Μαύρης Θύελλας" όπου θα ανοίξει το δρόμο στη νέα διοίκηση που θα προκύψει να ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.


Ο πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Ράλλης αναχώρησε σήμερα για τη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους και με την επιστροφή του μετά από δύο ημέρες θα κορυφώσει τις επαφές του με επιχειρηματίες για τη στελέχωση του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Στο μυαλό του κ. Ράλλη είναι η πραγματοποίηση μιας συνέντευξης τύπου (το πιθανότερο είναι να γίνει Πέμπτη ή Παρασκευή) όπου θα παρουσιάσει το πλάνο του για τη "Μαύρη Θύελλα", αλλά και τους συνεργάτες του, παλιούς και καινούργιους.
Ο απερχόμενος πρόεδρος με αυτή του την κίνηση θέλει να μάθει ο κόσμος τα σχέδια του, αλλά και τα πρόσωπα που θα κληθούν να καταφέρουν ότι δεν κατάφεραν τα προηγούμενα διοικητικά συμβούλια, να ανεβάσουν δηλαδή τη "Μαύρη Θύελλα" στη Β' εθνική.
Θυμίζουμε ότι στη νέα διοίκηση εκτός από τον κ. Ράλλη και τον κ. Παπάθεοδωρίδη, αναμένεται να βρίσκονται και οι κ. Σπίνος, Παπακωνσταντίνου και 2-3 ακόμα νέα πρόσωπα
Η γενική συνέλευση θα γίνει την προσεχή Κυριακή 6 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο Αλέξανδρος Κουμουνδούρος του Διοικητηρίου στην Καλαμάτα.
Στα αγωνιστικά η μοναδική εξέλιξη των τελευταίων ημερών είναι πως έμεινε και τυπικά ελεύθερος ο 23χρονος μέσος Ανδρέας Γεωργακόπουλος, που ούτως η άλλως είχε αποχωρήσει από την ομάδα λίγες αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του περσινού πρωταθλήματος.