Δευτέρα, 30 Ιούνιος 2014 21:03

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Προς ανανέωση Μπεγέτης, Αργυρόπουλος, Χελάς και Μπαστακός

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Προς ανανέωση Μπεγέτης, Αργυρόπουλος, Χελάς και Μπαστακός

Στον περσινό κορμό ποδοσφαιριστών θα στηριχθεί ο Μεσσηνιακός για να κάνει πρωταθλητισμό στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.


Η καλαματιανή ομάδα θα επιδιώξει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, χωρίς όμως να κάνει πολλές και ηχηρές μεταγραφές.
Αλλωστε υπάρχουν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές με ταλέντο που πήραν πολύτιμες εμπειρίες την περσινή σεζόν στη Γ' εθνική, οι οποίοι μπορούν να τραβήξουν το… κουπί την προσεχή σεζόν.
Πρόκειται για παίκτες όπως οι Κυριάκος Πουλάκος, Βασίλης Κουρέας, Σταύρος Γαβράς, Ηλίας Μερκούρης, Σωτήρης Κουκούτσης, Αρης Σταματελόπουλος, Φώτης Κουλουράς και Ηλίας Μπιζίμης.
Φυσικά θα πλαισιωθούν και από ορισμένους έμπειρους παίκτες που κατά τα φαινόμενα θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά να φορούν την πράσινη φανέλα.
Ηδη έχει γίνει επαφή με τους Κώστα Αργυρόπουλο, Βασίλη Μπεγέτη, Γιάννη Χελά και Αγγελο Μπαστακό και το κλίμα είναι θετικό για επέκταση της συνεργασίας τους. Για την ώρα οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει είναι οι Μπιμπίρης, Ταχματζίδης, Βιτάλι, Ζησιμάτος και Τσουκάλης, ενώ ο Τσουλάκος φαίνεται πως θα μείνει μόνιμα στον Καναδά και δεν υπολογίζεται ούτε αυτός για τη νέα σεζόν.
Σίγουρα θα γίνουν πάντως και ορισμένες ποιοτικές μεταγραφές, για να καλυφθούν τα όποια κενά προκύψουν στο "πράσινο" ρόστερ.
Πάντως ο αριθμός των μεταγραφών δεν θα είναι μεγάλος, μιας και δεν είναι αναγκαίο.
Να θυμίσουμε πως πρώτος προπονητής στο Μεσσηνιακό ανέλαβε ο Ελβιο Μάνα, με τον Δημήτρη Τσάκωνα να επανέρχεται στο παλιό του πόστο αυτό του υπευθύνου του αγωνιστικού τμήματος.