Δευτέρα, 30 Ιούνιος 2014 21:09

ΔΩΡΙΟ: Πάνε για το… άλμα Γεωργιόπουλος και Δήμας

Γράφτηκε από τον

Με τον Γρηγόρη Παπαγεωργίου ξεκίνησαν οι ανανεώσεις στην ομάδα του Δωρίου και επίκειται συνέχεια…

Ο 23χρονος μεσοαμυντικός έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του Δωριέα Γιώργο Αλεξάκη και θα φορά τα "κυανόλευκα"και την προσεχή περίοδο. Ο Παπαγεωργίου πήγε στο Δώριο τον Ιανουάριο παίζοντας στα περισσότερα παιχνίδια του β' γύρου, ενώ σημείωσε και ένα γκολ.
Απομένουν ακόμη συναντήσεις με ποδοσφαιριστές που είχαν μονοετή συνεργασία, όπως είναι οι Μακρυνιώτης, Αθανασόπουλος , Καρατζούλιας, Γιαννόπουλος, Νικητόπουλος, Λούγκα και Κουλουράς.
Από εκεί και πέρα το μεγάλο άλμα στην καριέρα του σκοπεύει να κάνει αυτό το καλοκαίρι ο Διονύσης Γεωργιόπουλος που προέρχεται από εξαιρετική χρονιά όπου δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι και έβαλε τέσσερα γκολ. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός θα δοκιμαστεί τις προσεχείς εβδομάδες στον Παναιγιάλειο και αν αφήσει καλές εντυπώσεις θα αποκτηθεί. Ενας ακόμη παίκτης που ενδιαφέρει "μεγάλη" ομάδα είναι
ο 15χρονος τερματοφύλακας Ιπποκράτης Δήμας που έχει συμμετάσχει σε προπονήσεις του Αστέρα Τρίπολης και ενδέχεται να ενταχθεί στις μικρές ομάδες της Αρκαδικής ΠΑΕ. Τέλος, οι διοικούντες του Δωριέα βρίσκονται σε επαφές με μεταγραφικούς στόχους χωρίς για την ώρα να έχει προχωρήσει κάποια περίπτωση.