Τετάρτη, 02 Ιούνιος 2021 16:18

Παναθηναϊκός: Ενεργοποιεί τον Σαραβάκο ο Γιοβάνοβιτς, δεν θέλει team manager

Γράφτηκε από τον
Παναθηναϊκός: Ενεργοποιεί τον Σαραβάκο ο Γιοβάνοβιτς, δεν θέλει team manager

"Παγώνει" το θέμα του team manager στον Παναθηναϊκό καθώς ο Γιοβάνοβιτς δεν επιθυμεί την εμπλοκή άλλων προσώπων στα "πράσινα" αποδυτήρια πέραν του ιδίου και των συνεργατών του και προτίθεται να ενεργοποιήσει ακόμη περισσότερο τον Σαραβάκο.

Εδώ κι αρκετές εβδομάδες οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν το εφετινό καλοκαίρι στην πρόσληψη ενός προσώπου που θα αναλάμβανε ρόλο team manager μέσα στα "πράσινα" αποδυτήρια. Κι επί της ουσίας θα ήταν συνεργάτης του προπονητή κι ο συνδετικός κρίκος της διοίκησης με το αγωνιστικό, ο οποίος θα φρόντιζε για την ομαλή λειτουργία των αποδυτηρίων, τη διατήρηση της πειθαρχίας και του καλού κλίματος στην ομάδα.

Είχε προηγηθεί άλλωστε, μία πολύ "ταραγμένη" και "δύσκολη" σεζόν με αρκετά "θέματα" στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού τμήματος, κυρίως λόγω της απροθυμίας του Τσάβι Ρόκα να "μπει" στο πετσί του ρόλου του και να έχει παρουσία εντός των αποδυτηρίων, αλλά κι ακολούθως του Πιέρ Ντρεοσί να εμπλακεί με την καθημερινότητα της ομάδας στο Κορωπί, έχοντας στο μυαλό του ένα διαφορετικό "πακέτο" αρμοδιοτήτων κι ένα άλλο μοντέλο διοίκησης του αγωνιστικού.

Όπως είχε αποκαλύψει προ δύο εβδομάδων το SPORT24, οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό είχαν κάνει μία πρώτη διερευνητική επαφή με τον Στέφανο Κοτσόλη, ο οποίος ήταν το πρόσωπο στο οποίο είχαν καταλήξει οι "πράσινοι" για τον συγκεκριμένο ρόλο, χωρίς ωστόσο να εισέλθουν σε λεπτομέρειες στην κουβέντα που έκαναν πριν από λίγες εβδομάδες.

Τα δεδομένα, εντούτοις, άλλαξαν και το όλο θέμα της πρόσληψης του team manager "παγώνει" για την ώρα, μετά τις συζητήσεις που είχαν οι άνθρωποι της ομάδας με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός δεν δείχνει πολύ " ζεστός" στην προοπτική εμπλοκής πολλών (και πολύ περισσότερο νέων) προσώπων εντός των αποδυτηρίων πέραν του ιδίου και των άμεσων συνεργατών του. Και ξεκαθάρισε πως είναι δικό του θέμα η διατήρηση της πειθαρχίας και η εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Κατόπιν τούτου οι "πράσινοι" βάζουν ξανά στο... συρτάρι τον φάκελο "team manager" και καταπώς φαίνεται δεν θα υπάρξει (για την ώρα) ζήτημα πρόσληψης του Κοτσόλη ή κάποιου άλλου παλιού άσου της ομάδας.

Αντίθετα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει εξαιρετική άποψη κι απεριόριστο σεβασμό στον Δημήτρη Σαραβάκο, τον οποίο επιθυμεί να "ενεργοποιήσει" ακόμη περισσότερο εντός των αποδυτηρίων, καθότι είναι ένα απ’ τα "ιερά τέρατα" του συλλόγου και πρέπει να έχει λόγο και ρόλο στην καθημερινότητα της ομάδας.

Οι δυο τους μάλιστα μίλησαν από κοντά την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του Σέρβου τεχνικού στην Αθήνα (αφού είχε δώσει τα χέρια με τον Αλαφούζο), με τον Γιοβάνοβιτς να δείχνει πολύ "ζεστός" για τη συνεργασία τους.

Πηγή: sport24.gr