Τρίτη, 22 Ιούνιος 2021 15:49

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στον Πανθουριακό

Γράφτηκε από τον
Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στον Πανθουριακό

Το σχεδιασμό του για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες ο Πανθουριακός.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Αντώνη Μαυρέα έχουν προχωρήσει τις επαφές του με τους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό. Θέλουν να ξεκαθαρίσει άμεσα ποιοι παίκτες θα βρίσκονται και τη νέα περίοδο στην ομάδα και ποιοι θα αποχωρήσουν. Από τις πρώτες συζητήσεις φαίνεται ότι τα περισσότερα παιδιά δείχνουν θετικά στην προοπτική να αγωνίζονται και τη νέα χρονιά με τη φανέλα του Πανθουριακού.
Οταν θα κλείσει το θέμα με τον υπάρχον δυναμικό, οι άνθρωποι της ομάδας θα προχωρήσουν στη ενίσχυση της ομάδας, σε όποια θέση κριθεί απαραίτητο ώστε τη νέα περίοδο να είναι πολύ δυνατή και ανταγωνιστική και να διεκδικήσει το στόχο που θα τεθεί. Σε ότι αφορά τις κινήσεις ενίσχυσης η απόφαση που έχει παρθεί είναι να αποκτηθούν καλοί και έμπειροι παίκτες οι οποίοι θα προέρχονται από ομάδες ανώτερων κατηγοριών.
Σε ότι αφορά τα διοικητικά, μέσα στον Ιούλιο θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση, όπου το κύριο θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Για τη ενεργή συμμετοχή τους στο νέο συμβούλιο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον νέα πρόσωπα και στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ισχυρή διοίκηση. Μπροστάρης σε αυτό θα είναι ο νυν πρόεδρος του Πανθουριακού Αγαθοκλής Χριστόπουλος.