Κυριακή, 06 Ιούλιος 2014 22:09

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ενισχυμένη και φιλόδοξη η νέα διοίκηση - τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και το πλάνο

Γράφτηκε από τον

Ενισχυμένη σε σχέση με πέρυσι και φιλόδοξη ότι θα πετύχει αυτό που δεν κατάφερε τα προηγούμενα χρόνια, δηλαδή την άνοδο στην Β' εθνική, αναδείχθηκε σήμερα η νέα διοίκηση της "Μαύρης Θύελλας". Η γενική συνέλευση και οι εκλογές έγιναν στην αίθουσα «Αλ. Κουμουνδούρος» στην Νομαρχία παρουσία περίπου 150 φίλων της ομάδας.

Το νέο συμβούλιο απαρτίζεται από εφτά άτομα, όσοι ήταν και οι υποψήφιοι στις εκλογές, αφού η ομάδα του Γιώργου Ράλλη δεν είχε αντίπαλο.

Το 7 μελές συμβούλιο
και οι 4 που θα σηκώσουν
το οικονομικό βάρος

Το νέο συμβούλιο λοιπόν απαρτίζουν οι Γιώργος Ράλλης, Θοδωρής Παπαθεοδωρίδης, Ακης Δάλλας, Χρήστος Λουκάς, Αλκης Καραγιάννης, Ηλίας Παπακωνσταντίνου και ο Τάκης Δεδούσης, ο οποίος θα είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος στην διοίκηση της πλευράς του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.
Η έμμεση παρουσία του Μεσσήνιου διεθνή αμυντικού και η προσθήκη του Ηλία Παπακωνσταντίνου ισχυροποιούν οικονομικά την ομάδα. Σε συνδυασμό με τους «παλιούς» Γιώργο Ράλλη και Θοδωρή Παπαθεοδωρίδη, συνθέτουν μια 4άδα που θα μοιραστεί τα έξοδα, τα οποία - σύμφωνα με το αρχικό πλάνο που ήδη υπάρχει - θα φτάσουν τις 300.000 ευρώ.
Οπως γίνεται αντιληπτό, οικονομικά η ομάδα ισχυροποιείται. Από εκεί και πέρα, στο συμβούλιο θα υπάρχει η πολύτιμη παρουσία του παλαίμαχου Ακη Δάλλα, του Χρήστου Λουκά και του φίλαθλου Αλκη Καραγιάννη, ο οποίος είναι το τρίτο νέο πρόσωπο στο διοικητικό σχήμα.

Το πλάνο για τη νέα χρονιά

Με δεδομένη την οικονομική ενδυνάμωση, το πλάνο για τη νέα χρονιά ξεκινά από τον μεγάλο στόχο που θα είναι η κατάκτηση του τίτλου και η άνοδος. Φαίνεται πως έχουν καταλάβει όλοι πως για να γίνει αυτό, χρειάζεται καλύτερη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και εκεί θα δοθεί βάρος. Επιπλέον, στάθηκαν όλοι στην ανάγκη για κατασκευή προπονητηρίου, την βελτίωση των ακαδημιών και την ύπαρξη γραφείων. Μένει να δούμε αν η νέα διοίκηση θα λειτουργήσει σωστά και θα πετύχει τα παραπάνω, όπως εύχονται όλοι οι φίλαθλοι της "Μαύρης Θύελλας".

Τα αποτελέσματα
της ψηφοφορίας

Τα ταμειακώς εντάξει μέλη της ομάδας ήταν 78, ψήφισαν 70 μέλη, όλα τα ψηφοδέλτια ήταν έγκυρα ενώ πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Ράλλης με 61.
Τα αποτελέσματα ήταν ως εξής:
Γιώργος Ράλλης 61, Θοδωρής Παπαθεωδορίδης 49, Χρήστος Λουκάς 42, Ηλίας Παπακωνσταντίνου 36, Τάκης Δεδούσης 36, Ακης Δάλλας 29, Αλκης Καραγιάννης 22.
Υποψήφιοι για την ελεγκτική επιτροπή ήταν οι Αργύρης Μπαρούνης (42), Παναγιώτης Λάσκαρης (35) και Σταύρος Θεοδωρακόπουλος (35).
Οπως έγινε γνωστό, πιθανότατα αύριο θα γίνει η συγκρότηση της νέας διοίκησης σε Σώμα.