Πέμπτη, 15 Ιούλιος 2021 14:38

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Με ίδιο πρόεδρο και ίδιο προπονητή τη νέα σεζόν

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Με ίδιο πρόεδρο και ίδιο προπονητή τη νέα σεζόν

 

Με τον Βασίλη Γεωργακλή στη θέση του προέδρου και τον αδερφό του Νίκο στο πόστο του προπονητή θα πορευτεί τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν ο Ολυμπιακός Ανάληψης.

Σε συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, οι παράγοντες της ομάδας αποφάσισαν να παραμείνει στη θέση του προέδρου για 2η συνεχή αγωνιστική περίοδο ο Βασίλης Γεωργακλής. Ομως για τις υπόλοιπες θέσεις θα αποφασίσουν σε επόμενο συμβούλιο που θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες και αυτό γιατί στη 16μελή διοίκηση ενδέχεται να προστεθούν ακόμη δύο άτομα.
Τα μέλη, που θα βρίσκονται στη νέα διοίκηση είναι οι Κώστας Καψαλόποδας, Παναγιώτης Δρακόπουλος, Αρης Θωμοπουλος, Διονύσης Φαρμάκης, Νίκος Τράκας, Σίμος Αργιανάς, Παναγιώτης Ξυνός, Γιάννης Χριστοφιλόπουλος, Γιώργος Κάτσος, Ελενα Μπαρμπίτσα, Ιωσήφ Παμπουκτσίδης, Νίκος Γιαννόπουλος, Δημήτρης Δουρούμης, Αντώνης Γιαννόπουλος και Κώστας Παναγιωτόπουλος.
Από τις πρώτες κινήσεις της νέας διοίκησης ήταν να κλείσει το θέμα του προπονητή ώστε από εκεί και μετά σε συνεργασία μαζί του να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για τη ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Το θέμα έκλεισε σύντομα αφού ο Νίκος Γεωργακλής στη συνάντηση που είχε με μέλη της διοίκησης αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Ετσι στο πάγκο για 3η σερί αγωνιστική σεζόν θα βρίσκεται ο αδερφός του προέδρου Νίκος Γεωργακλής. Οι διοικούντες σε συνεργασία με τον προπονητή θα ξεκινήσουν τις επαφές με τους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό. Στόχος τους είναι να ξεκαθαρίσει σύντομα το ποιοι παίκτες θα παραμείνουν και ποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν. Από εκεί και μετά ανάλογα με τα κενά που θα υπάρξουν θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης.
Οσο για τους στόχους της ομάδας θα γίνει προσπάθεια ώστε η ομάδα να βρεθεί στις θέσεις από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα και όσο πιο ψηλά γίνεται.