Παρασκευή, 16 Ιούλιος 2021 12:13

Σε διαδικασία στελέχωσης του ρόστερ βρίσκεται η Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική χρονιά και ο σχεδιασμός για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της Καλαμάτας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Για την ώρα μόνο ανανεώσεις και αποχωρήσεις περιλαμβάνει ο σχεδιασμός των ανθρώπων της Μεσσηνιακής ΠΑΕ, η οποία χθες ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει τη λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας της με το Βασίλη Τριανταφυλλάκη. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στη Μαύρη Θύελλα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.” Ο Τριανταφυλλάκης είναι ο 13ος στη σειρά ποδοσφαιριστής που δεν θα συνεχίσει στην Καλαμάτα, αφού είχαν προηγηθεί οι αποχωρήσεις των Ταΐρη, Αραπατζή, Καπούταγλη, Γκαλίτσιου, Σαλίνες, Ζαχαρόπουλου, Νατσιόπουλου, Σουμπίνιο, Κέρη, Αλεξόπουλου, Μπουσμπίμπα και Ηλιόπουλου.
Σε ότι αφορά το κτίσιμο της ομάδας που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Super League 2, αυτή τη στιγμή η ομάδα διαθέτει στο δυναμικό της 12 ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Κωνσταντινόπουλο, Τσελεπίδη, Μαβινγκά, Μπακαγιόκο, Αναστασόπουλο, Παυλίδη, Παπατόλιο, Καρούτη, Μαρκόφσκι και Φελίπε. Σε αυτούς προστίθενται ο τερματοφύλακας Βαγγέλης Καραχάλιος και ο 17χροος επιθετικός Σάββας Μουζάκης, που στις 22 Ιούνιου υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα. Επίσης ανοικτό παραμένει για την ώρα το τι θα γίνει με τον Γουέσλεϊ Ντα Σίλβα, που είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στον Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Αρχή με Τιάγκο

Οπως φαίνεται και από τα παραπάνω η ομάδα χρειάζεται αρκετούς παίκτες, περισσότερους από 10 έτσι ώστε να φτάσει στα 24-25 άτομα που χρειάζεται μια ομάδα για να πορευτεί στη διάρκεια μιας αγωνιστικής σεζόν. Ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος σε συνεργασία με τη διοίκηση έχουν ξεκινήσει σειρά επαφών με παίκτες έτσι ώστε σύντομα να ολοκληρώσουν το κτίσιμο της ομάδας και στις 26 του μήνα που έχει οριστεί η έναρξη της προετοιμασίας να δώσουν το παρών. Χθες ανακοινώθηκε η πρώτη μεταγραφή που είναι ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Ρόχα Φερέιρα Τιάγκο που έπαιζε στην Επισκοπή.

Το προπονητικό επιτελείο

Εκτός από το κομμάτι της στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να κλείσει άμεσα και το θέμα το συνεργατών του στο προπονητικό επιτελείο. Θυμίζουμε ότι με το τέλος του πρωταθλήματος της Football League στις 27 Ιουνίου, ο έμπειρος προπονητής γνωστοποίησε ότι θα προχωρήσει σε αλλαγή των συνεργατών του.
Οσο για την προετοιμασία η πρώτη συγκέντρωση των παικτών έχει οριστεί για τη Δευτέρα 26 Ιουλίου στο προπονητικό κέντρο στα Παλιάμπελα.
Την Κυριακή 8 Αυγούστου η αποστολή της Καλαμάτας θα αναχωρήσει για την Πορταριά όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.