Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 11:59

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Φιλικό 4-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Φιλικό 4-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου

Θετικές εντυπώσεις άφησε η Καλαμάτα στο πρώτο φιλικό που έδωσε το πρωί του Σαββάτου στο Βόλο με αντίπαλο τον τοπικό Ολυμπιακό, τον οποίο νίκησε με 4-0.

Τα γκολ σημείωσαν 4 διαφορετικοί παίκτες, οι παλιοί Μαρκόφκσι, Τσελεπίδης και οι νέοι Λουκίνας, Ασαμόα, με δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο.
Η Καλαμάτα έδειξε πιο έτοιμη και κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού της ήταν το πρέσινγκ και οι πλαγιοκοπήσεις. Γενικά ήταν σαρωτική απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα, άλλα όχι στον ίδιο βαθμό ετοιμότητας με την Καλαμάτα. Επίσης πέρα από τα 4 τέρματα η Καλαματιανή ομάδα δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για να σημειώσει και άλλα γκολ. Το σκορ άνοιξε στο 12’ ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά αξιοποιώντας τη σέντρα του Νάνι. Στο 21’ ο Τσελεπίδης με σουτ σημείωσε το 2-0. Στο 55’ από σέντρα του Κωνσταντινόπουλου ο Λουκίνας πέτυχε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 72’ ο Ασαμόα, ο οποίος είναι υπό δοκιμή. Να σημειωθεί ότι ο Αγγλος ποδοσφαιριστής έχει δείξει καλά στοιχεία στο διάστημα της προετοιμασίας, αλλά και στο φιλικό του Σαββάτου.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Θεοχάρης (ΕΠΣ Θεσσαλίας)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κωνσταντίνου, Σκοπελίτης, Ναά, Φιλίποβιτς, Μαρκοπουλιώτης, Ντιαμπί, Κόλα, Χάσεκ, Ξύδας, Σουλεϊμάν, Βερνάρδος. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι : Κωνσταντίνου, Βλάχος, Αρναούτογλου, Χολέβας, Παπακώστας, Πατρώνης, Χατζής (65’ Μπουλάτοβιτς), Μπονανά (72’ Ενκόα), Κουντουριώτης, Σιαφά, Ντουάρτε.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Καπούταγλης, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Λουπάνο, Τσελεπίδης, Αναστασόπουλος, Παυλίδης, Παπατόλιος, Νάνι, Μαρκόφσκι, Κόκκορης. Επαιξαν και οι Ασαμόα, Λουκίνας, Σκεντεράϊ, Ματέους, Κουτς, Καραχάλιος. Δεν έπαιξαν οι Τάτος, Ταΐρης, Μπακαγιόκο, Μιχαλόπουλος, Μοζέρ και Καρούτης.

Αναστόπουλος: “Το 4-0 δεν λέει κάτι”

Ο Νίκος Αναστόπουλος μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε: "Ήταν το πρώτο φιλικό μετά από 15 μέρες σκληρής δουλειάς στο βουνό. Το 4-0 δε λέει κάτι. Εμεις θέλουμε πολύ δουλειά ώστε να 'μαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά όχι μόνο από το φιλικό αλλά από όλο το στάδιο της προετοιμασίας. Δεν με ενδιαφέρει η Μαύρη Θύελλα να είναι πρωταθλήτρια στα φιλικά και στις μεταγραφές αλλά να είμαστε πανέτοιμοι στις 26 Σεπτεμβρίου που αρχίζει το πρωτάθλημα. Επιστρέφουμε στην Καλαμάτα, ξεκουραζόμαστε 2 ημέρες και από Τρίτη ξεκινάμε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας με προπονήσεις και φιλικά."

Δύο ημέρες ρεπό, την Κυριακή και τη Δευτέρα, έδωσε στους ποδοσφαιριστές ο προπονητής της Καλαμάτας Νίκος Αναστόπουλος μετά την επιστροφή της ομάδας από την Πορταριά. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί από αύριο στο αθλητικό κέντρο στα Παλιάμπελα.