Τετάρτη, 25 Αύγουστος 2021 12:49

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ξεκίνησε με υψηλές βλέψεις (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Ξεκίνησε με υψηλές βλέψεις (φωτό)

Την προετοιμασία του για τη αγωνιστική περίοδο 2021-2022 ξεκίνησε τη Δευτέρα το απόγευμα ο Πάμισος.

Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο του Αγίου Νικολάου προχθές το απόγευμα, ενώ το πρωί οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο και οι παράγοντες της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης του κορονοιού.
Πριν την προπόνηση οι Γιώργος Πετρουλάκης (αντιπρόεδρος) και Γιώργος Καπερώνης (γενικός αρχηγός) εκ μέρους της διοίκησης καλωσόρισαν τους παίκτες και τον προπονητή Παναγιώτη Μπιζίμη και τους συνεργάτες του Πάρη Καλλιντέρη και Μιχάλη Γεωργιόπουλο και τους ευχήθηκαν να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία, να πάνε όλα καλά και γίνει κανονικά το πρωτάθλημα και ο στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει κάθε αγωνιστική, όπου και να αγωνίζεται.

Στην “πρώτη” από πλευράς διοίκησης παραβρέθηκαν ακόμη ο πρόεδρος Γιώργος Βλαχάκης, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Φιλόπουλος και ο ταμίας Αποστόλης Λαμπρόπουλος.

Ολο το πρόγραμμα της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί και η ημερομηνία που θα γίνει ο αγιασμός της ομάδας. Το σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιηθεί στο ανακαινισμένο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης.

Ανανέωσε ο αρχηγός Γ. Μωράκης

Σε ότι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, χθες ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Πάμισο ο έμπειρος αμυντικός μέσος Γιάννης Μωράκης. Για τον αρχηγό της ομάδας η διοίκηση στη σχετική ανακοίνωση σημειώνει: “Με καπετάνιο τον Γιάννη Μωράκη σηκώνει τα πανιά του και αυτή την ποδοσφαιρική περίοδο ο Πάμισος. Ο αρχηγός της ομάδας μας ανανέωσε και για αυτή την χρονιά και με την εμπειρία του, το ταλέντο του και το αγωνιστικό του πείσμα θα ενισχύσει την προσπάθεια του Παμίσου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γιάννη καλή ποδοσφαιρική σεζόν, η αγάπη σου για τον Πάμισο είναι μεγάλη και στο ανταποδίδουμε”.

Σημαντική ενίσχυση με Δεμπεγιώτη

Μία ημέρα νωρίτερα είχε συμφωνήσει με του “Νησιώτες” ο ακραίος επιθετικός Ετεοκλής Δεμπεγιώτης. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο Καλό Νερό. Θα υπάρξουν και άλλες προσθήκες, αλλά αυτό θα συμβεί το επόμενο διάστημα, που θα φανεί από τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια σε ποιες θέσεις χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση.