Τετάρτη, 25 Αύγουστος 2021 14:04

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Πρώτη” με έντονο το νεανικό στοιχείο (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Το τρέξιμο ξεκίνησαν τη Δευτέρα το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο “Π. Μπαχράμης” οι παίκτες του Απόλλωνα εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Πριν την πρώτη προπόνηση της χρονιάς πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, τον οποίο τέλεσε ο πατήρ Ξενοφώντας Γαλανόπουλος. Το παρών εκ μέρους της διοίκησης έδωσαν ο πρόεδρος Φώτης Μάνθος, ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Λυμπερής και ο Κώστας Κούβελας, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος, αλλά και παράγοντας της ομάδας. Οι παράγοντες σε ομιλία τους προς το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες ευχήθηκαν να έχουν καλή χρονιά χωρίς προβλήματα και με την ελπίδα να διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα, κάτι που δεν συνέβη τις δύο προηγούμενες σεζόν.
Ο προπονητής Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος θα έχει για συνεργάτες του, τους Παναγιώτη Κουτίβα, Θεόδωρο Σακκά και τον Παντελή Παναγιωτόπουλο, που είναι νέο πρόσωπο στην ομάδα.

Τρεις μεταγραφές

Στο έμψυχο δυναμικό δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές, μιας και οι περισσότεροι παίκτες από πέρσι έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους, ενώ σε αυτού θα προστεθούν νεαροί που προέρχονται από τον Αίαντα και όσοι αποκτηθούν στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής σεζόν. Ηδη αυτή τη στιγμή έχουν γίνει οι πρώτες τρεις μεταγραφές. Ο λόγος για τον 24χρονο μέσο Παναγιώτη Κώστα, που έπαιζε στο Δώριο, τον 21χρονο επιθετικό Γρηγόρη Πανταζή, ο οποίος αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Πεταλιδίου και τον 25χρονο επιθετικό Γκίλντες Τόσκα. Ο τελευταίος αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής του Αίαντα και έφυγε για την Γερμανία, όπου αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες. Μετά από χρόνια επιστρέφει στην Ελλάδα και συμφώνησε να συνεχίσει το ποδόσφαιρο στους “ασπρόμαυρους”.
Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθούν και κάποιες άλλες μεταγραφές. Στόχος είναι να γίνουν ακόμη δύο με τρεις κινήσεις.
Στις προπονήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας θα συμμετέχουν και 10 παιδιά που προωθήθηκαν από τον Αίαντα.
Παρελθόν από τον Απόλλωνα αποτελούν οι Νίκος Περιβολάρης, Γιώργος Μούζος, Αχιλλέας Γκότσης, Βασίλης Κωνσταντόπουλος, Αλκίνοος Μιχαλόπουλος.
Το πρώτο φιλικό για τη φετινή περίοδο θα δοθεί την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου με τον Εθνικό Μελιγαλά στο γήπεδο Ασπροχώματος.