Πέμπτη, 26 Αύγουστος 2021 14:01

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Με νέο προπονητή τον Βαγγέλη Τσουκαλά

Γράφτηκε από τον

Με μοναδικό στόχο την παραμονή στην πρώτη κατηγορία, ο Απόλλωνας Πεταλιδίου ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία του για τη φετινή σεζόν 2021-2022.

Η διοίκηση του Απόλλωνα αντέδρασε έντονα για την τοποθέτηση της στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής. Αυτό γιατί θα πρέπει να κάνει πολλά μακρινά ταξίδια και θα στοιχίσουν οικονομικά στην ομάδα. Οπως επισημάνθηκε και στη διάρκεια της κλήρωσης από τον εκπρόσωπο της ομάδας Αλέξανδρο Διονυσόπουλο,
η ομάδα έπρεπε να βρίσκεται στον 1ο όμιλο, αλλά το αίτημα της ομάδας του δεν εισακούσθηκε. Ετσι ο στόχος της ομάδας είναι υποχρεωτικά η παραμονή, αφού ο όμιλος που θα αγωνιστεί πέρα από τις χιλιομετρικές αποστάσεις αποτελείται από δυνατές και ανταγωνιστικές ομάδες.
Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας θα έχει τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Βαγγέλης Τσουκαλάς, ο οποίος ήταν πριν στους Τράχωνες και πλέον έχει έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Καλαμάτα. Η διοίκηση πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία με τον Δημήτρη Χατζή, που είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων.
Σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό, η ομάδα θα στηριχθεί στους παίκτες που ανανέωσαν τη συνεργασία τους, αλλά και στους νεαρούς που διαθέτει στις τάξεις της και εκεί θα δοθεί το βάρος. Από εκεί και πέρα έχει αποφασιστεί η ομάδα να ενισχυθεί με 4-5 παίκτες έμπειρους που θα βοηθήσουν ώστε να μπορέσει να πετύχει το δύσκολο στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Ηδη έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και σύντομα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις.
Η πρώτη κίνηση ενίσχυσης έγινε πριν από λίγες ημέρες, καθώς η διοίκηση γνωστοποίησε την απόκτηση του 20χρονου αμυντικού (μπακ και στόπερ) Κώστα Ψυχογιάννη, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα και την περίοδο 2018-2019, πριν πάει στην Κ17 της Καλαμάτας. Την περσινή σεζόν ήταν στο ρόστερ του Α.Ο. Διαβολιτσίου, ενώ έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τον Δαναό.
Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Γρηγόρης Πανταζής, Αγγελος Γουδέλης, Χρήστος Μαραβέλας και Χρήστος Σπάλας.