Παρασκευή, 27 Αύγουστος 2021 10:58

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Σούπερ ενίσχυση με Ηλιόπουλο και Γουερέ!

Γράφτηκε από τον

 

Δύο σπουδαίες μεταγραφές με τις οποίες ανεβαίνει επίπεδο ανακοίνωσε ο Α.Ο.Διαβολιτσίου...

Συγκεκριμένα η διοίκηση του ΑΟΔ έκανε δικούς της τον τέως αρχηγό της "Μαύρης Θύελλας" Κώστα Ηλιόπουλο και τον πρώην άσο της Πολ Γουερέ. Σκοπός είναι να αποκτηθούν συνολικά 4-5 έμπειροι ποδοσφαιριστές και η πρώτη κίνηση έμπειρου ποδοσφαιριστή είναι του 32χρονου επιθετικού Κώστα Ηλιόπουλου, ο οποίος τη χρονιά που πέρασε στέφθηκε πρωταθλητής με την Καλαμάτα, ενώ τα προηγούμενα χρόνια έπαιξε στη Β’ και στη συνέχεια στην Α’ εθνική με το Ν.Π.Σ. Βόλος. Ο Μεσσήνιος μεσοεπιθετικός εχει εμπειρία από τη συμμετοχή του σε ομάδες ανώτερων κατηγοριών και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά το Διαβολίτσι. Είναι μια σημαντική προσθήκη από αυτές που χαρακτηρίζονται μεταγραφή από το πάνω ράφι.
Η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο Αθλητικός Όμιλος Διαβολιτσίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Ηλιόπουλο, έναν ποδοσφαιριστή που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Εχει αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, βασικό στέλεχος και αρχηγός πέρυσι της μεγάλης μας Μαύρης Θύελλας.
Κώστα, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο. Διαβολιτσίου και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες”.
Μετά από λίγες ώρες ανακοινώθηκε και η συμφωνία με τον Κενυάτη μεσοεπιθετικό Πολ Γουερέ ο οποίος συμμετείχε στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες και πέρασε από το... μικροσκόπιο του Μάρκου Στεφανίδη.
Ο Γουερέ την περίοδο 2017-2018 έπαιξε και στην Καλαμάτα, στο πρώτο μισό της σεζόν, ενώ τη χρονιά που πέρασε ήταν στο Αιγάλεω.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
“Ο Αθλητικός Όμιλος Διαβολιτσίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Πολ Γουερέ, έναν ποδοσφαιριστή με πλούσιο βιογραφικό που αγωνιζόταν στο Αιγάλεω, ενώ είναι γνώριμος των Μεσσήνιων φιλάθλων, έχοντας αγωνιστεί με επιτυχία στο παρελθόν στην Καλαμάτα.
Πολ, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟΔ και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες”.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν και κάποιες άλλες μεταγραφικές κινήσεις, όπως των 4 παικτών που προπονούνται με την ομάδα σχεδόν 10 ημέρες. Ο λόγος για τους δύο τερματοφύλακες, έναν Βέλγο, που παίζει στόπερ και αμυντικό χαφ, καθώς και έναν Ισπανό δεξιό μπακ. 
Οσο για τον Πάρη Τσιγαρίδη, ο νεαρός Καλαματιανός μεσοεπιθετικός, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ είναι στην ομάδα από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας και απομένουν λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία συνεργασίας με την ομάδα.

Πρώτο φιλικό την Κυριακή με Διαγόρα Βραχνέικων

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι ο Α.Ο. Διαβολιτσίου θα δώσει την Κυριακή στις 6 το απόγευμα το πρώτο του φιλικό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του με αντίπαλο τον Διαγόρα Βραχνέικων εκτός έδρας.
Ουσιαστικά θα είναι και μια καλή πρόβα εν όψει του πρώτου επίσημου αγώνα της νέας χρονιάς, με τον Εθνικό Σκουλικάδου για το κύπελλο Ελλάδας στις 5 Σεπτεμβρίου.
Ο προπονητής Μάρκος Στεφανίδης θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του για να σχηματίσει εικόνα από την αγωνιστική του κατάσταση, αλλά και το τρόπο παιχνιδιού και να μπορέσει στη συνέχεια μέσα από τις προπονήσεις να βελτιώσει, αλλά και να διορθώσει ότι χρειάζεται.