Δευτέρα, 06 Σεπτέμβριος 2021 11:55

Φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από τον

Σήμερα στις 6 το απόγευμα θα διεξαχθεί στο νέο γήπεδο Φιλιατρών, ένα ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι που έχει φιλανθρωπικό σκοπό.

Μια ομάδα που απαρτίζουν φίλοι του παλιού άσου της Εράνης, της Καλαμάτας, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ του Νίκου Λυμπερόπουλου και πολλών συμπαικτών του στις δύο μεγάλες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και τις εθνικής ομάδας θα αντιμετωπίσουν την Εράνη. Κάποιοι από αυτούς τους παίκτες έχουν στεφθεί πρωταθλητές Ευρώπης με την Εθνική το 2004.
Οπως προαναφέραμε το φιλικό παιχνίδι έχει φιλανθρωπικό σκοπό, μιας και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών.
Οπως έκανε γνωστό η Φιλιατρινή ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που θα δώσουν το παρών θα είναι και ο νικητής του φετινού survivor και πρώην γκολκίπερ της Καλλιθέας, Σάκης Κατσούλης.
Οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στο φιλικό, όπως έχει κάνει γνωστό μέσα από ανακοίνωση της η διοίκηση της Εράνης είναι οι: Γιώργος Καραγκουνης, Άγγελος Μπασινάς, Κώστας Κατσουράνης, Τραϊανός Δέλλας, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Σωτήρης Κυριάκος, Παντελής Καφές, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Μπρούνο Τσιρίλο, Βασίλης Λάκης, Μιχάλης Καψής, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Θανάσης Κωστούλας, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιώργος Φωτάκης, Ισμαέλ Μπλάνκο και φυσικά ο οικοδεσπότης Νίκος Λυμπεροπουλος.