Δευτέρα, 06 Σεπτέμβριος 2021 12:31

Συνεργασία Σπερχογείας με Πατίστα - Προπονητής ο Κακαλέτρης

Γράφτηκε από τον
Συνεργασία Σπερχογείας με Πατίστα - Προπονητής ο Κακαλέτρης

Αλλαγή πλεύσης στην Σπερχογεία μετά τις εξελίξεις που προέκυψαν το βράδυ της Παρασκευής στη διάρκεια συμβουλίου που πραγματοποίησε η διοίκηση.

Η ομάδα που είχε φτάσει πριν από λίγες ημέρες ακόμη και να μην κατέβει στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, τελικά όχι μόνο θα συμμετάσχει αλλά θα βάλει τις βάσεις ώστε να γίνει και πάλι από τις παραδοσιακές δυνάμεις του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.
Στο συμβούλιο αποφασίστηκε η συνεργασία με τον Α.Ο. Πατίστα, η οποία εκτός από την πρώτη ομάδα θα αφορά και τα τμήματα υποδομής. Συγκεκριμένα την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας ανέλαβε ο Νίκος Κακαλέτρης, ο οποίος θα έχει για συνεργάτη του τον Δημήτρη Σώκαλη. Μαζί θα προσπαθήσουν να κτίσουν μια ομάδα που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας και θα καταφέρει μέσα από καλή πορεία να σταθεί άνετα στην Α’ τοπική. Η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού θα γίνει με τους 7-8 παίκτες που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τους “ταύρους”, του 15 παίκτες από την Κ18 του Α.Ο. Πατίστα και σε όσους αποκτηθούν το επόμενο διάστημα ώστε να ενισχυθεί σε θέσεις που υπάρχουν κενά.
Από εκεί και πέρα οι Κακαλέτρης και Σώκαλης θα συνεργαστούν με τους ανθρώπους της Σπερχογείας για να επαναλειτουργήσουν τα τμήματα υποδομής ώστε η ομάδα να στηριχθεί τα επόμενα χρόνια στα δικά της παιδιά, αλλά και να έχει μια αξιόλογη ακαδημία. Η μεγάλη γνώση και εμπειρία του Νίκου Κακαλέτρη στη δημιουργία και λειτουργία της ακαδημίας του Α.Ο. Πατίστα θα συμβάλει σημαντικά στο κτίσιμο των τμημάτων υποδομής της Σπερχογείας.
Για τα παραπάνω ο αντιπρόεδρος των “βυσσινί” Τάσος Λάμιας δήλωσε στην “Ελευθερία”: “Πιστεύω ότι είναι μια καλή συνεργασία αυτή με τον Α.Ο. Πατίστα, σε ότι αφορά την πρώτη ομάδα για να σταθούμε στο Α’ τοπική. Ηταν δύσκολα τα πράγματα το προηγούμενο διάστημα και η ομάδα πήγαινε προς διάλυση. Δεν θέλαμε να συμβεί κάτι τέτοιο σε μια ιστορική ομάδα και αναζητήσαμε τρόπους ώστε να κατέβουμε στο πρωτάθλημα και να έχουμε αξιοπρεπή παρουσία. Με τη συνεργασία αυτή θεωρώ ότι θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε την ομάδα και με τη αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής να την προχωρήσουμε. Θέλουμε να έρθει ξανά ο κόσμος στο γήπεδο να αγκαλιάσει την ομάδα και να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια που κάνουμε και ευελπιστώ να έχουμε μια καλή χρονιά”.

Αύριο η “πρώτη”

Η πρώτη συγκέντρωση για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο έχει οριστεί για αύριο Τρίτη στις 8 μ.μ. στο δημοτικό γήπεδο Σπερχογείας “Πέτρος Γεωργανάς”. Οι παράγοντες της ομάδας με το νέο προπονητικό τιμ Νίκο Κακαλέτρη και Δημήτρη Σώκαλη έχουν δώσει ραντεβού με τους παίκτες στα αποδυτήρια για να τους ενημερώσουν για τις εξελίξεις, αλλά κυρίως για το πως θα λειτουργήσει η πρώτη ομάδα και ποιοι είναι οι στόχοι που θα πρέπει να υλοποιηθούν στη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν.