Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 13:45

Σοκαρισμένη η ποδοσφαιρική Μεσσηνία από τον πρόωρο χαμό του Κώστα Αργυρόπουλου

Γράφτηκε από τον
Σοκαρισμένη η ποδοσφαιρική Μεσσηνία από τον πρόωρο χαμό του Κώστα Αργυρόπουλου

Σοκαρισμένος παραμένει ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Μεσσηνίας και όχι μόνο για τον απροσδόκητο θάνατο του 36χρονου Κώστα Αργυρόπουλου.

Ο αγαπητός σε όλους “Κόλκα” έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή, ενώ ήταν στην προπόνηση της Α.Ε. Μάνης στο γήπεδο του Κάμπου και η μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας επιβεβαίωσε τον θάνατο του.
Το κλίμα στις τάξεις της Αθλητικής Ενωσης Μάνης, της οποίας ήταν βοηθός προπονητή, είναι πολύ βαρύ και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Κώστας “έφυγε” τόσο νωρίς και τόσο άδοξα από κοντά τους.
“Δεν χωράνε λόγια τούτες τις στιγμές... Δεν υπάρχει τρόπος να ελαφρύνει ο πόνος μας... Πόνος τόσο βαρύς... τόσο αβάσταχτος..
Πόνος πού όμως φαντάζει μια σταγόνα από τον ωκεανό μπροστά σε αυτόν που νιώθει αυτές τις ώρες η οικογένεια σου... Και για μάς οικογένεια ήσουν όμως..
Σ’ αγαπησαμε... σε αγαπάμε... και θα σε αγαπάμε παντοτινά για το ήθος και τη χρυσή καρδιά σού...
Χρυσή καρδιά που όμως λύγισε και μάτωσε τις δικές μας...
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Αργυρόπουλου!!!
Καλό ταξίδι ΚΟΛΚΑ!!!!”, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Μανιάτικος σύλλογος.
Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσε ακόμη η ΕΠΣ Μεσσηνίας, ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος, τη φανέλα του οποίου τίμησε για πολλά χρόνια ο Κώστας Αργυρόπουλος και πλήθος μεσσηνιακών ομάδων.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ακαδημία ποδοσφαίρου “Τιτάνες” του Τάκη Δρούγα ανέστειλε τις προπονήσεις μέχρι νεοτέρας λόγω πένθους.
Αλλωστε ο Τάκης Δρούγας είχε συνεργάτη τον Κώστα Αργυρόπουλο, ενώ ήταν και συμπαίκτες παλιότερα στον Μεσσηνιακό.
Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι “Τιτάνες” αναφέρει:
“Αναστέλλονται όλες οι προπονήσεις της ακαδημία μας μέχρι νεοτέρας...
Για την απώλεια ενός φίλου – συνεργάτη, ενός παιδιού που είχα την τιμή να συνεργαστώ μαζί του σαν ποδοσφαιριστής και προπονητής.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Αργυρόπουλου.
Καλό ταξίδι... ΚΟΛΚΑ”.
Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο "αντίο" στον "Κόλκα" την Τρίτη στις 6 μ.μ. στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Λέικα.