Δευτέρα, 04 Οκτώβριος 2021 16:34

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 2-2: Ολα έγιναν στο β’ ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Δεν αναδείχθηκε νικητής στον αγώνα που έγινε χθες το απόγευμα στο “Γ. Λουκαρέας”, εκεί όπου Ομόνοια και Ολυμπιακός Ανάληψης έμειναν στο 2-2.

Ηταν παιχνίδι ενός ημιχρόνου, όπως φάνηκε από την εξέλιξη του. Στο α’ ημίχρονο δεν έγινε κάτι αξιόλογο, ενώ στο δεύτερο οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένες και διεκδίκησαν από την αρχή το γκολ ώστε να πάρουν τη νίκη. Η Ομόνοια κατόρθωσε να πάρει κεφάλι στα πρώτα 10 λεπτά και οι φιλοξενούμενοι στα μέσα του β’ ημιχρόνου βρήκαν το δρόμο προς στα δίχτυα σε διάστημα 10 λεπτών και πήραν το βαθμό της ισοπαλίας.
Με την έναρξη σχεδόν του β’ μέρους από μπροστινή μπαλιά του Τάφα ο Τζανετάκος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στη απέναντι γωνία της εστίας του Κατσίποδα και άνοιξε το σκορ. Στο 54’ ο Π. Δημητρίου έκανε το φάουλ από μακριά και πλάγια ο Μπάλας που είχε προωθηθεί με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 66’ από σέντρα του Κακογιάννη οι αμυντικοί προσπάθησαν να διώξουν την μπάλα που έφτασε στον Σαραντόπουλο και αυτός με σουτ στην κίνηση την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1. Στο 76’ από κόρνερ του Παπαθεοδώρου ο Θεοδωσόπουλος από το πέναλτι σχεδόν προσπάθησε να σκοράρει, ο Σταυριανός απέκρουσε αρχικά, η μπάλα έφτασε πλάγια στον Δημητρακόπουλο, ο οποίος με κοντινό σουτ παρά την προσπάθεια αμυντικού και τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Καλές ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Σπυρόπουλος (61’) και Τζανετάκος (94’).
Το ματς διαιτήτευσε ο Γκούμας, που είχε βοηθούς τους Σωτηρόπουλο, Αράπη.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Σταυριανός, Κοστρίβας, Μπούνας, Π. Δημητρίου, Γαβράς (71’ Χαρλέπας), Μπάλας, Τάφα (63’ Διονυσόπουλος), Μπαζάνης, Μάλαμας, Τζανετάκος, Γεωργόπουλος (73’ Κωστόπουλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Θ. Δημητρίου, Δημητρακόπουλος, Παυλάκος (81’ Καλογερόπουλος), Κακογιάννης, Ξυδιάς, Σπυρόπουλος (65’ Θεοδωσόπουλος), Παπαθεοδώρου, Λιόλιος, Τσώνης (65’ Θεοδωρακόπουλος), Σαραντόπουλος.