Δευτέρα, 11 Οκτώβριος 2021 20:34

Με μια ή δύο αλλαγές η Εθνική με Σουηδία

Γράφτηκε από τον

Ελάχιστες αλλαγές θα έχει η Εθνική στον «τελικό» με τη Σουηδία. Ποιοι παίκτες διεκδικούν θέση για την αναμέτρηση της Τρίτης.

Την προετοιμασία της για το κρίσιμο ματς (12/10, 21:45) με τη Σουηδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκλήρωσε η Εθνική. Δίχως, ευτυχώς να σημειωθεί κάποιο απρόοπτο, ενώ ο Τζον Φαν’τ Σχιπ δεν έδειξε ενδεκάδα.
Πάντως, φαίνεται ότι θα κάνει μάξιμουμ δύο αλλαγές. Είναι δεδομένο ότι εκ των πραγμάτων θα κάνει τουλάχιστον μια, αφού ο Γιώργος Τζαβέλλας συμπλήρωσε κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Εφόσον, o 57χρονος τεχνικός διατηρήσει σχήμα με τρεις στόπερ, τότε αυτό θα είναι το 3-4-1-2 και σε αυτήν την περίπτωση, ο Κώστας Σταφυλίδης θα πάρει τη θέση του παίκτη της ΑΕΚ. Δίπλα σε Ντίνο Μαυροπάνο και Παντελή Χατζηδιάκο. Αν σημειωθεί δεύτερη αλλαγή, αυτή θα είναι μεσοεπιθετικά, με τον Δημήτρη Πέλκα να διεκδικεί φανέλα βασικού.
Οι σίγουροι για την Εθνική είναι οι Βλάχοδήμος, Ανδρούτσος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος και Τσιμίκας στην άμυνα. Μπουχαλάκης και Σιώπης στο κέντρο, ενώ μεσοεπιθετικά Μπακασέτας και Παυλίδης.

Πηγή: www.sport-fm.gr