Παρασκευή, 29 Οκτώβριος 2021 17:46

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Αναβλήθηκε το ματς με Χανιά - 8 παίκτες θετικοί στον κορονοϊό

Γράφτηκε από τον

Πριν λίγο η ΠΑΕ Καλαμάτα έκανε γνωστό πως οκτώ ποδοσφαιριστές της βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό στις εξετάσεις που έκαναν σήμερα Παρασκευή... 

Ετσι η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έστειλε αίτημα στη Λίγκα για αναβολή του Κυριακάτικου αγώνα της πρεμιέρας με τα Χανιά, αίτημα που έγινε δεκτό. 

Η ανακοίνωση της Καλαμάτας αναφέρει:
"Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι κατά το δειγματοληπτικό έλεγχο covid-19 που έγινε σήμερα, βρέθηκαν 8 ποδοσφαιριστές θετικοί στον κορονοϊό. Τα αποτελέσματα στάλθηκαν στη superleague 2 και η ομάδα μας ζήτησε την αναβολή του παιχνιδιού της Κυριακής στα Χανιά, αίτημα το οποίο έκανε δεκτό η διοργανώτρια αρχή". Ως εκ τούτου πάλι κι άλλο πίσω ο πρώτος επίσημος αγώνας της "Μαύρης Θύελλας" στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας μας!

Η ανακοίνωση της Λίγκας

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2: "Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας Χανιά - Καλαμάτα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, που είχε αρχικά ορισθεί για την Κυριακή 31.10.2021 και ώρα 15:00 στο Γήπεδο Περιβολίων αναβάλλεται λόγω Covid-19 και θα ορισθεί με νεότερο έγγραφό μας".