Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 16:50

ΕΡΑΝΗ - ΜΕΘΩΝΗ 3-0: Μόνη στην κορυφή με τρία γκολ στο β' μέρος

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ - ΜΕΘΩΝΗ 3-0: Μόνη στην κορυφή με τρία γκολ στο β' μέρος

 

Με σκόρερ τους Γκεβόρι, Διονυσόπουλο και Ανδρώνη, η Εράνη νίκησε χθες στα Φιλιατρά με 3-0 τη Μεθώνη και συνεχίζει μόνη στην κορυφή του 2ου ομίλου της Α' τοπικής, καθώς ο Ακρίτας Κορώνης είχε ρεπό στην 6η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τα τρία γκολ στον δεύτερο ημίχρονο, με την αξιόμαχη Μεθώνη (που υποχώρησε στην 5η θέση) να επηρεάζεται από τον τραυματισμό του Καγιανά στο 70', ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.
Ο Γκεβόρι στο 57' με σουτ άνοιξε το σκορ και στο 80' ο Διονυσόπουλος με πλασέ "κλείδωσε" ουσιαστικά τους τρεις βαθμούς για την Εράνη, που τρία λεπτά αργότερα βρήκε και τρίτο γκολ με το σουτ του Ανδρώνη.
Το ματς διαιτήτευσε ο Σκόρδος, με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Ταβουλαρέα.
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Δ. Γεωργιόπουλος, Νικολακόπουλος, Λεβεντάκης, Τσόπελας, Γκεβόρι (84' Χρονόπουλος), Μπάρκας, Πέππας, Σπυρόπουλος (74' Διονυσόπουλος), Α. Γεωργιόπουλος, Χάρμπας (50' Ανδρώνης).
ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Καγιανάς (70' λ.τρ. Τρυφωνόπουλος), Μπίζος, Μπούρδος, Κουτίβας, Σαμπάνι, Σταματελόπουλος, Πείδης, Ζόμπολος (57' Σούλα), Τσατάς (84' Τσάνι), Δασκαλάκης (84' Παυλόγιαννης).