Σάββατο, 02 Αύγουστος 2014 12:01

Με αισιοδοξία ξεκίνησε το Ασπρόχωμα

Γράφτηκε από τον

Σε… ρυθμούς Α' τοπικής κινείται από χθες το Ασπρόχωμα που επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία του μεσσηνιακού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και δεν θέλει να είναι… περαστικό. 

Οι νεοφώτιστοι ξεκίνησαν προετοιμασία με την αισιοδοξία να είναι διάχυτη. Αυτή πηγάζει από το γεγονός ότι η ομάδα διατήρησε όλο τον περσινό κορμό που την οδήγησε στην άνοδο, αλλά και το εξαιρετικό γήπεδο που διαθέσει.
Τα παραπάνω  σύμφωνα με τη διοίκηση (ομοιογένεια δηλαδή και γηπεδικές εγκαταστάσεις) θα είναι τα όπλα για να μπορέσει να κερδίσει τη μάχη της παραμονής.
Στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Πέτρος Χιώτης, ο οποίος βλέπει και αυτός με ικανοποίηση ότι η ομάδα δεν έχασε κάποιο βασικό της στέλεχος και παράλληλα ενισχύθηκε.

Τα νέα πρόσωπα

Μέχρι χθες οι γνωστές μεταγραφές για το Ασπρόχωμα ήταν ο γκολκίπερ Κώστας Ζησιμάτος και ο μεσοαμυντικός Παναγιώτης Σταματόπουλος, ενώ είχε ανακοινωθεί πως επιστρέφουν από δανεισμό ο Μουράτι (από τον Ατρόμητο Καλαμάτας) και ο Γκαλά (από Παναθηναϊκό Καλαμάτας).
Οι προσθήκες όμως πλέον έφθασαν τις οχτώ, μιας και αποκτήθηκαν οι Κώστας Αλεβίζος, Χρήστος Πολίτης, Γιώργος Γυφτέας και Δημήτρης Γυφτέας. Ο πρώτος είναι 18 ετών και έχει αγωνιστεί στην ακαδημία του Παμίσου, αλλά και στον Αρη. Ο Πολίτης (20 ετών) προέρχεται από τη Δόξα Μεγαλόπολης και έχει αγωνιστεί ακόμα σε Σπερχογεία, Πάμισο, Ολυμπιακό, ενώ ο Γ. και ο Δ. Γυεφτέας ήταν μέχρι πρότινος στο Θησέα και θεωρούνται εξαιρετικά ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές.
Ο Π. Χιώτης έχει λοιπόν περισσότερες λύσεις για το νέο δύσκολο πρωτάθλημα και ενδέχεται να αυξήσουν περισσότερο, μιας και η διοίκηση δεν θα πει όχι αν προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση.