Δευτέρα, 29 Νοέμβριος 2021 19:49

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 0-7: Εντυπωσιακό διπλό με 7 γκολ από το 57' και μετά!

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 0-7: Εντυπωσιακό διπλό με 7 γκολ από το 57' και μετά!

O Ακρίτας Κορώνης επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 7-0 του Τσικλητήρα Πύλου το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Σουληναρίου, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής στο 2ο όμιλο της Α’ τοπικής.

Οι νικητές φάνηκαν επηρεασμένοι από το γεγονός ότι για δύο εβδομάδες δεν είχαν δώσει επίσημο παιχνίδι, αφού έκαναν το αγωνιστικό ρεπό τους, ενώ δεν έπαιξαν με τη Χώρα, η οποία έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Ετσι χρειάστηκαν χρόνο οι παίκτες του Ακρίτα για να βρουν τα πατήματα τους, καθώς και να συνηθίσουν και τον πλαστικό τάπητα. Στο β’ ημίχρονο κατάφεραν να αξιοποιήσουν 7 από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και πήραν το τρίποντο που διατηρεί την ομάδα τους στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Ο Τσικλητήρας που έχει ξεκινήσει φέτος με ελλείψεις στο έμψυχο δυναμικό του, προσπάθησε να είναι ανταγωνιστικός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ώστε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Το κατάφερε για ένα ημίχρονο, όμως όταν τραυματίστηκε ο Καρδάσης και αποχώρησε η ομάδα στερήθηκε τις υπηρεσίες του έμπειρου αμυντικού και το έργο που είχε η ομάδα της Πύλου για να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα έγινε πιο δύσκολο.

Τα γκολ

Στο 57’ ο Τσιμικλής με σουτ άνοιξε το σκορ και τρία λεπτά μετά ο Γαλανόπουλος επίσης με σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 62’ ο Σπανός με σουτ “έγραψε” το 0-3 και στο 69’ ο Σταματόπουλος με τον ίδιο τρόπο σημείωσε το 0-4. Στη συνέχεια ο Γαλανόπουλος με ισάριθμα σουτ στο 75’ και στο 82’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-6. Το τελικό 0-7 διαμόρφωσε στο 88′ ο Πέτση με σουτ.
Η ομάδα της Κορώνης μετά το 0-4 είχε την ευκαιρία για ένα ακόμη γκολ όταν ο Κάνιστρας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από αμυντικό. Το εκτέλεσε ο ίδιος και ο Σαρρής κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα.
Το ματς διαιτήτευσε ο Αράπης με βοηθούς διαιτητές τους Τσοπανάκη, Ταγάρη.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σαρρής, Καρδάσης (46’ Ι. Κανάκης), Τσίρμπας, Κούβελας, Τσέρτος, Κοντόπουλος, Ζάτσα, Ziou, Θ. Κανάκης (67’ Καραγλάνης), Μεμά, Καραμπάτσος.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Ματθαίος-Λίβας, Παναγιωτόπουλος, Σταμάτης, Κουτσουμπός, Φέστας, Τσιμικλής (69’ Σαρδέλης), Σπανός, Μερκούρης (65’ Σταµατόπουλος), Μουτζούρης, Κάνιστρας (72’ Πέτση), Γαλανόπουλος.