Τετάρτη, 08 Δεκέμβριος 2021 13:17

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Γερές βάσεις παραμονής στη Γ’ εθνική

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Γερές βάσεις παραμονής στη Γ’ εθνική

Στην 5η θέση του 4ου ομίλου της Γ’ εθνικής βρέθηκε εκ νέου το Διαβολίτσι μετά την πολύτιμη νίκη του επί της Βάρδας με 1-0.

Μια νίκη που ήρθε χάρις σε ένα γρήγορο γκολ του Κώστα Ηλιόπουλου, ο οποίος έχει πάρει από το... χέρι τον ΑΟΔ και τον οδηγεί με ασφάλεια στην παραμονή στην τρίτη κατηγορία.

Ετσι η Μεσσηνιακή ομάδα επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την άδικη ήττα από τον πρωτοπόρο Αχέροντα Καναλακίου και μπορεί να αισιοδοξεί για τη συνέχεια. Κι αυτό γιατί είναι στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας συνάμα βγάλει και δύσκολο πρόγραμμα.
Σημειωτέον πως ο ΑΟΔ έχει δώσει πέντε παιχνίδια μακριά από το γήπεδο του, μόνο τρία στο γήπεδο του Μελιγαλά (όπου έχει το απόλυτο με τρεις νίκες), ενώ έχει κάνει και το ρεπό του.

Τα τρία ματς μέσα στο 2021

Πλέον μένουν τρία παιχνίδια μέσα στο 2021 όπου οι “νερατζούρι” μπορούν να έχει μια καλή συγκομιδή μιας και παίζουν στην έδρα τους με Εθνικό Σκουλικάδυ και Αίαντα Γαστούνης και ενδιάμεσα πάνε στη Λευκάδα να αντιμετωπίσουν τον Τηλυκράτη.
Πρώτο παιχνίδι από αυτά είναι την Κυριακή με τον Εθνικό Σκουλικάδου που είναι πλέον ουραγός στη βαθμολογία και παίζει σήμερα εξ’ αναβολής παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό Αστέρα.
Ο προπονητής της ομάδας Μάρκος Στεφανίδης έχει μείνει ικανοποιημένος από τη βαθμολογική συγκομιδή μέχρι στιγμής και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας. Ομως ο έμπειρος τεχνικός διατηρεί χαμηλούς τόνους και δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να υπάρξει χαλάρωση και εφησυχασμός, μιας και όπως τονίζει το “πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι”.
Παράλληλα ανακουφιστικό για τον έμπειρο τεχνικό είναι πως ύστερα από αρκετές εβδομάδες δεν υπάρχει παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα και έτσι η ομάδα μπορεί να δουλέψει απερίσπαστη για το κυριακάτικο ματς με τον Εθνικό Σκουλικάδου.
Να σημειωθεί πως την ομάδα της Ζακύνθου την είχε κερδίσει με 3-1 εκτός έδρας ο ΑΟΔ για το Κύπελλο Ελλάδας τον Σεπτέμβριο, όμως πρόκειται για τελείως διαφορετικό παιχνίδι όπως επισημαίνει και ο κ.Στεφανίδης.
Στα αγωνιστικά μετά το χθεσινό ρεπό, σήμερα θα συνεχιστεί η προετοιμασία με προπόνηση στο γήπεδο της Βαλύρας.
Για το ματς με τον Εθνικό Σκουλικάδου επιστρέφει από τιμωρία ο Στραβάκος, όμως θα λείψει ο Δημητρίου που αποβλήθηκε με τη Βάρδα.
Επίσης νοκ άουτ για το προσεχές διάστημα θα είναι ο Βέλλης και ακόμη δεν έχει εκδοθεί το δελτίου του Μιχαλόπουλου.