Δευτέρα, 10 Ιανουάριος 2022 15:59

ΜΕΘΩΝΗ: Δυνάμωσε στα μετόπισθεν με Τσιμικλή και Πανταζόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΜΕΘΩΝΗ: Δυνάμωσε στα μετόπισθεν με Τσιμικλή και Πανταζόπουλο

Δυναμικό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου έκανε η Μεθώνη που ανακοίνωσε το Σάββατο την απόκτηση του Βασίλη Πανταζόπουλου (φωτό κάτω) και την Κυριακή του Παναγιώτη Τσιμικλή. 

Ο 30χρονος δυναμικός μεσοαμυντικός αγωνίστηκε επί χρόνια στον… γείτονα Τσικλητήρα Πύλου, του οποίου φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
Η ανακοίνωση του ΑΟΜ αναφέρει:
"Ο Α.Ο Μεθώνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή Βασίλη Πανταζόπουλο από τον Τσικλητήρα Πύλου.
Θα θέλαμε να τον καλωσορίσουμε στην οικογένεια του Α.Ο.Μ και να του ευχηθούμε υγεία και καλή πορεία"!
Ο Πανταζόπουλος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στον άξονα ως αμυντικό χαφ και διακρίνεται για την ευχέρεια που έχει στο ψηλό παιχνίδι, δίνοντας πολύτιμες λύσεις στον προπονητή των βυσσινί Βασίλη Κοσυφολόγο.

Οι μεταγραφές δεν σταμάτησαν εκεί για την Μεθώνη που αργά το βράδυ της Κυριακής ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου μεσοαμυντικού Παναγιώτη Τσιμικλή, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ακρίτα Κορώνης.

"Ο Α.Ο Μεθώνης ανακοινώνει και καλωσορίζει τον -χωρίς περαιτέρω συστάσεις- Παναγιώτη Τσιμικλή, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα όπου πριν από 16 χρόνια έκανε το βήμα για την μετέπειτα πλούσια καριέρα του. Τον καλωσορίζουμε πίσω στην οικογένεια του Α.Ο.Μ και του ευχόμαστε καλή πορεία!", αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΟΜ. 

Πρόκειται αναμφίβολα  για μια σούπερ ενίσχυση στο χώρο της μεσαίας γραμμής για τον ΑΟΜ, με έναν παίκτη που επιβεβαιωμένα μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Α’ τοπική.

Η Μεθώνη μετά από δέκα αγωνιστικές στον 2ο όμιλο της Α’ τοπικής βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και συγκεκριμένα στην 6η θέση μαζί με τον Απόλλωνα Πεταλιδίου. Στόχος της φυσικά είναι να αποφύγει τα πλέι άουτ και να εξασφαλίσει την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία.
Το πρώτο ματς της Μεθώνης για το 2022, όποτε και αν διεξαχθεί αυτό, είναι εκτός έδρας με τον Ακρίτα Κορώνης.