Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 14:18

ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Πήρε τον Μανωλόπουλο από Απόλλωνα!

Γράφτηκε από τον

Τη διάθεση της να κατακτήσει τον τίτλο στην Α1 τοπική και να πάρει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία έδειξε η Ράχη με την απόκτηση του Δημήτρη Μανωλόπουλου.

Η καλαματιανή ομάδα τα βρήκε σε όλα με τον αρχηγό του Απόλλωνα Καλαμάτας και τον έκανε δικό της μέχρι τουλάχιστον το τέλος της φετινής περιόδου. 0 27χρονος μεσοεπιθετικός τα τελευταία χρόνια ήταν από τους πρωτοκλασάτους παίκτες του Απόλλωνα και ξεχώριζε στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.
Διαθέτει εξαιρετικό αριστερό πόδι και με την εμπειρία και την κλάση του μπορεί να κάνει αναμφίβολα τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.
Εκτός από τον Απόλλωνα Καλαμάτας ο Δημήτρης Μανωλόπουλος έχει φορέσει τη φανέλα του Μεσσηνιακού, του Παμίσου, έχει παίξει στους ερασιτέχνες του Παναιτωλικού, ενώ ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Αίαντα.
Εκτός από τον Μανωλόπουλο η Ράχη θα ενισχυθεί κι άλλο στο μεταγραφικό παζάρι και θεωρείται δεδομένο πως θα αποκτήσει παίκτη κάτω από τα γκολπόστ, ειδικά μετά τον τραυματισμό του νεαρού γκολκίπερ Μάριου Τσέλα σε προπόνηση των μικτών ομάδων Μεσσηνίας.
Να σημειώσουμε πως ο ΠΑΣ Ράχη βρίσκεται στη 2η θέση της Α1 τοπικής μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Αστέρα Αρφαρών. Μάλιστα στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου υποδέχεται στο
“Π. Μπαχράμης” την ομάδα των Αρφαρών και με νίκη θα βρεθεί μόνος στην κορυφή. Η Ράχη όμως συνεχίζει και στο κύπελλο, έχοντας φτάσει μέχρι τα προημιτελικά. Μάλιστα στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Ανάληψης στο “Π. Μπαχράμης” και έχει αρκετές ελπίδες να πάρει την πρόκριση στους “4” του θεσμού, εν όψει της ρεβάνς στη Μεσσήνη.