Δευτέρα, 11 Αύγουστος 2014 21:07

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Τέλος του μήμα ο καταρτισμός των ομίλων - πρώτο φιλικό την Τετάρτη στη Βάρδα

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Τέλος του μήμα ο καταρτισμός των ομίλων - πρώτο φιλικό την Τετάρτη στη Βάρδα

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προθεσμία για να δηλώσουν οι ομάδες συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Οπως έγινε γνωστό όλες οι ομάδες της νότιας Ελλάδας δήλωσαν τελικά συμμετοχή καθώς ακόμη και ο Μανδραϊκός βρήκε τελικά διοικητική λύση και θα συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα.


Πάντως ο καταρτισμός των ομίλων θα γίνει μετά τις 20 Αυγούστου, καθώς η Επιτροπή είναι υποχρεωμένη να περιμένει τυχόν εξελίξεις στη Football League και ομάδες που ίσως υποβιβαστούν, κάτι πολύ πιθανό. Ως το τέλος του μήνα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις ενώ θα οριστεί και η κλήρωση του πρωταθλήματος. Να θυμίσουμε ότι η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 14 Σεπτεμβρίου.
Όσον αφορά τον όμιλο που θα τοποθετηθεί η Καλαμάτα, θα συμμετέχουν σίγουρα οι 6 από τις 7 ομάδες που έμειναν από τον περσινό όμιλο, δηλαδή οι Καλαμάτα, Δόξα Νέας Μανωλάδας, ΠΑΟ Βάρδας, Παναργειακός, Παναρκαδικός και Αχαϊκή. Θα βρίσκονται επίσης 3 ομάδες που ανέβηκαν από τις ΕΠΣ, ο ΠΑΟ Λουτρακίου από την Κορινθία, ο Ερμής Κιβερίου από την Αργολίδα, και ο Ζακυνθιακός από την Ζάκυνθο, οι ομάδες της Δυτικής Αττικής, δηλαδή οι Αστέρας Μαγούλας, Βύζας Μεγάρων, Πανελευσινιακός και Μανδραϊκόςμ καθώς και η ομάδα από τη Φθιώτιδα, ο Οπούντιος Μαρτίνου (ανέβηκε από τα μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ).
Οι παραπάνω 14 ομάδες είτε θα γίνουν 15 αν προστεθεί η Κύμη Εύβοιας είτε θα γίνουν 16 αν τοποθετηθούν οι ομάδες της Αρτας, δηλαδή η ΑΕ Καραϊσκάκης και η Αναγέννηση Αρτας ενώ ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να μπει στον όμιλο και ο Αιολικός.

Τα μεταγραφικά και
το πρώτο φιλικό...

Στο στρατόπεδο της "Μαύρης Θύελλας" συνεχίζεται η μεταγραφική αναζήτηση με το βάρος να πέφτει κυρίως στην απόκτηση τερματοφύλακα, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Τριαντάφυλλο Βασιλειάδη. Η περίπτωση του Γιάννη Φιρινίδη είναι μια από αυτές που εξετάζονται, στο στόχαστρο υπάρχουν 2-3 ονόματα ενώ οι Μεσσήνιοι δοκιμάζουν και τον πρώην γκολκίπερ του Πανναυπλιακού Μπραϊμλάρι.Από εκεί και πέρα, η Καλαμάτα ψάχνει για έναν επιτελικό μέσο, αλλά και για κεντρικό αμυντικό.
Στο μεταξύ, την Τετάρτη στις 6 μ.μ. η Μεσσηνιακή ομάδα θα πάει στην Βάρδα όπου θα δώσει το πρώτο της φλικό ματς με αντίπαλο την τοπική ομάδα, την οποία θα συναντήσει και στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Η σημερινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Ασπροχώματος, όπου αναμένεται να γίνει και η σημερινή.