Τετάρτη, 12 Ιανουάριος 2022 11:19

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιανουαρίου ξαναρχίζουν όλα τα πρωταθλήματα

Γράφτηκε από τον
ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιανουαρίου ξαναρχίζουν όλα τα πρωταθλήματα

Δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση ούτε το προσεχές Σαββατοκύριακο 15-16 Ιανουαρίου σε καμία τοπική κατηγορία στη Μεσσηνία, όπως ανακοίνωσε χθες η ΕΠΣΜ.

Ο λόγος είναι φυσικά η έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα και το νομό ειδικότερα και η προσπάθεια να μειωθεί η διασπορά του ιού.
“Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Μ. αποφάσισε την αναβολή και των αγώνων που είναι προγραμματισμένοι για το Σαββατοκύριακο 15/16-01-2022.
Η επανέναρξη των αγώνων των πρωταθλημάτων ορίζεται για τις 22/23-01-2022, ενώ του κυπέλλου μετατίθεται σε άλλη ημερομηνία που θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 17-01-2022”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ενωσης.
Να θυμίσουμε πως είχαν αναβληθεί και τα πρωταθλήματα και το περασμένο Σαββατοκύριακο, άρα η διακοπή θα είναι δύο εβδομάδες. Το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιανουαρίου είχαν προγραμματιστεί οι επαναληπτικοί προημιτελικοί του κυπέλλου Μεσσηνίας, που πλέον θα διεξαχθούν σε άλλη ημερομηνία.
Από τη διοίκηση της ΕΠΣΜ εκφράζεται η αισιοδοξία πως δεν θα χρειαστεί να υπάρξει άλλη αναβολή αγωνιστικών και πως σε δέκα ημέρες οι ομάδες πράγματι θα μπουν ξανά στα γήπεδα. Αλλωστε τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και περαιτέρω αναβολή ενδεχομένως να τίναζε στον... αέρα τα πρωταθλήματα.