Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 14:48

Η πίτα των Μεσσήνιων διαιτητών ποδοσφαίρου

Γράφτηκε από τον
Η πίτα των Μεσσήνιων διαιτητών ποδοσφαίρου

 

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο πρόεδρος του ΣΔΠΜ Νίκος Κοσάρης και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης υποδέχτηκαν τους διαιτητές και τις διαιτητίνες και τους προσκεκλημένους, την εκπρόσωπο του Αθλητικού Οργανισμού του δήμου Καλαμάτας και πρώην διαιτητή Παναγιώτα Βασιλοπούλου, τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΜ Ηλία Αλεξανδρόπουλο, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Αγγελο Σκαφιδά και τον γενικό γραμματέα Στέλιο Παπαδόπουλο, καθώς επίσης και τον πατήρ Ξενοφώντα Γαλανόπουλο, ο οποίος και ευλόγησε την πίτα.
Τις ευχές τους για τη νέα χρονιά, τόσο για τον σύνδεσμο διαιτητών, αλλά και τα μέλη του έδωσαν οι Νίκος Κοσάρης, Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, Αγγελος Σκαφιδάς, Παναγιώτα Βασιλοπούλου, ο γενικός γραμματέας του ΣΔΠΜ Ηλίας Αλεξέας και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΜ Γιώργος Μπλάνας.
Τυχερός της πίτας ήταν ο ταμίας του συνδέσμου Κώστας Ψηλοπαναγιώτης στον οποίο έτυχε το φλουρί.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης 7 διαιτητές μοιράστηκαν ύστερα από κλήρωση δώρα τα οποία του είναι χρήσιμα στη διάρκεια των αγώνων. Συγκεκριμένα τους δόθηκαν τρία ρολόγια-χρονόμετρα, σφυρίχτρες, κάρτες και σημαιάκια για βοηθούς διαιτητές.