Πέμπτη, 03 Μάρτιος 2022 11:12

A.Ο ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-0: Κόλλησε στο μηδέν, στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού

Γράφτηκε από τον

Στο 0-0 έμεινε χθες στο Μελιγαλά ο Α.Ο. Διαβολιτσίου με τον Αχέροντα Καναλακίου σε ματς για την 21η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Αυτή ήταν η δεύτερη εντός ισοπαλία για τον ΑΟΔ , που φιγουράρει στην 3η θέση και έχει διαφορά 7 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι είναι στην 5η θέση, έχοντας 5 βαθμούς λιγότερους από τη μεσσηνιακή ομάδα, η οποία έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή, με δεδομένο ότι απομένουν μόνο πέντε αγωνιστικές (οι ομάδες της ουράς παίζουν και μεταξύ τους).

Στο χθεσινό ματς, το Διαβολίτσι δεν πάταγε καλά στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως απειλείται. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε ρυθμούς και είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο 65’ για να ανοίξει το σκορ. Ο Πάγα ελίχθηκε από αριστερά και σούταρε με το δεξί, με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι. Στο 70’ το Διαβολίτσι ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού. Το 0-0 παρέμεινε τελικά μέχρι το τέλος, σ’ ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι που διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, γεγονός που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων
Α.Ο ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Καπατσώρης, Θώδης, Βέλλης (46’ Πάγια), Πιτσιλής, Καντούτσης, Μουλιατος (78’ Χαρλέπας), Μπαλόπουλος, Δημητρίου (76’ Γκελγκέρια), , Μιχαλόπουλος, (46’ Τσιγαρίδης) Ηλιόπουλος, Στραβάκος,
ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ: Βλάχος, Βασιλειάδης, Κωνσταντίνου (71’ Παπανίκου), Θεοδωράκης, Γεωργίου, Σδράβος, Εμβραιζόγλου (71’ Κωσταμένας), Καπίας, Ζαχαριουδάκης, Βέρμπης, Τσούτσης.