Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 14:00

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΟ ΛΑΙΙΚΩΝ 0-1: Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΟ ΛΑΙΙΚΩΝ 0-1: Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα (φωτό)

Την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισαν χθες το πρωί στο Ασπρόχωμα οι ερασιτέχνες της Καλαμάτας, που έχασαν 1-0 από τον Α.Ο. Λαιίκων.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την Κ17 της Καλαμάτας, η οποία όμως παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Β’ τοπικής.
Ο Α.Ο. Λαιίκων πήρε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη που τον διατηρεί στη 2η θέση μαζί με τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τις δύο θέσεις που οδηγούν σε άνοδο στην Α1 τοπική.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 57’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Τοντέρικα (είχε δοθεί σε χέρι του Γιακουμή). Οι νικητές είχαν και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν στη διάρκεια του 90λεπτου. Στο 24’ από κόρνερ του Β. Δημητρίου ο Ταβουλαρέας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να φύγει άουτ.
Καλές ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Τοντέρικα (19’ σουτ, 42’ κεφαλιά, 52’ κοντινό πλασέ), Β. Δημητρίου (50’ φάουλ).
Οσο για τους γηπεδούχους, φωνάζουν για γκολ που τους ακυρώθηκε ως οφσάιντ το 89’ όταν σε μπροστινή μπαλιά ο Φράγκος βγήκε στην πλάτη των αμυντικών και βλέποντας τον Αργυρόπουλο εκτός εστίας με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής Σκόρδος με υπόδειξη του α’ βοηθού Αντωνόπουλος το ακύρωσε, δείχνοντας τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ. Για την ομάδα της Καλαμάτας ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Παπαδόπουλος (63’ μακρινό σουτ), Φράγκος (64’ κεφαλιά, 94’ κεφαλιά).

Δεύτερη βοηθός διαιτητή ήταν η Χαλκιαδάκη.
ΕΡ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Π. Βαρελάς, Θεοφιλόπουλος, Καρακαϊδός, Γιακουμής, Μητρόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαούτης, Καρνάκης (71’ Γκίζας), Φράγκος, Χότζα (65’ Σπ. Βαρελάς), Τσαούσης.
ΑΟ ΛΑΙΙΚΩΝ: Αργυρόπουλος, Ταβουλαρέας (93’ Σ. Δημητρίου), Α. Δημητρίου, Β. Δημητρίου, Καννάς (75’ Μιχαλόπουλος), Δασκαρόλης, Β. Δημητρίου (84’ Β. Μπάκας), Μανεσιώτης, Τοντέρικα, Μπαλίγκο-Βρυώνης (93’ Σπηλιώτης), Ι. Δημητρίου.