Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 13:16

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Χαμηλοί τόνοι παρά το “2 στα 2” στα πλέι οφ

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Χαμηλοί τόνοι παρά το “2 στα 2” στα πλέι οφ

 

Χαμηλούς τόνους κρατούν στην Κυπαρισσία μετά τη δεύτερη σερί νίκη τους, στην Σαββατιάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Τέλλο Αγρα, που έφερε τον Α.Ο.Κ. στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στα πλέι οφ ανόδου.

Ολοι χάρηκαν το Σάββατο για την εντός έδρα νίκη με 6-3 επί του Τέλλου Αγρα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής τον πλέι οφ της Α’ τοπικής, αλλά ήδη το έχουν αφήσει πίσω. Αυτό γιατί το μίνι πρωτάθλημα είναι στο ξεκίνημα του και δεν έχει κριθεί τίποτα σε ότι αφορά την ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα και ταυτόχρονα θα διεκδικήσει μέσα από αγώνες μπαράζ την άνοδο στη Γ’ εθνική.
Ανάλογες με τα παραπάνω είναι και οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της Κυπαρισσίας Κώστας Παλαμάρας μιλώντας χθες στην “Ελευθερία”: “Σε αυτό που πρέπει να επικεντρωθούμε βλέποντας παιχνίδι με παιχνίδι και να πάρουμε όσο γίνεται σε κάθε ένα πιο πολλούς βαθμούς για να πετύχουμε το στόχο μας. Δεν υπάρχει χρόνος για τίποτα. Δεν μπορούμε να μείνουμε πίσω στις δύο νίκες που κάναμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Κοιτάμε το ματς με τη Θουρία με τον ίδιο σεβασμό και όπως προανέφερε θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να πάρουμε το μέγιστο και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Από εκεί και πέρα κρατάμε τους τρεις βαθμούς και ξεκινώντας από σήμερα ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την Θουρία στην έδρα μας.
Σε σύντομη αναφορά του για τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Τέλλο Αγρα είπε: “Ηταν όπως όλα τα παιχνίδια, ένα δύσκολο παιχνίδι που εκτός από τους τρεις βαθμούς είχαμε να αντιμετωπίσουμε και να προσπεράσουμε τα προβλήματα της εβδομάδας, να συγκεντρωθούμε και να είμαστε 100% έτοιμοι για το παιχνίδι”.

Στα αγωνιστικά από το ματς με τον Τέλλο Αγρα απουσίαζαν οι Στεφανάκος, Καπλάνης και Κατσιώλης και μένει να φανεί μέσα στην εβδομάδα αν θα επιστρέψουν στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον Πανθουριακό, με τους δύο πρώτους να εκτιμάται πως θα είναι έτοιμοι.