Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 19:30

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: Πρόκριση για ΚΤΕΛ και Μηχανικούς (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: Πρόκριση για ΚΤΕΛ και Μηχανικούς (φωτό)

Τη Δευτέρα ξεκίνησε μετά από δύο χρόνια αναστολής λόγω κορoνοϊού η διοργάνωση του κυπέλλου εργαζομένων, που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας.

Πρόκειται για το 2ο κύπελλο, καθώς η πρώτη διοργάνωση είχε γίνει πριν τον κορoνοϊό.
Αναλυτικά η εικόνα των δύο αναμετρήσεων, όπου ΚΤΕΛ και Μηχανικοί πήραν με το ίδιο σκορ την πρόκριση στην επόμενη φάση:

ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΤΕΛ 0-2

Η ομάδα του ΚΤΕΛ πήρε εύκολα τη νίκη – πρόκριση, μιας και η Υαλοτεχνική αγωνίστηκε με 9 ποδοσφαιριστές.
Στο 24’ ο Εμμανουήλ με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκαριών και άουτ.
Στο 31’ από σέντρα του Καλογερόπουλου, ο Εμμανουήλ με γυριστό σουτ πέτυχε το 0-1.
Στο 41’ ο Τσουκαλάς με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μπασιλάρης με βοηθούς διαιτητές τους Αντ. Μιχαλόπουλο, Τοτάκη.
ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ: Καλλιντέρης, Μπαρμπίτσας, Καρούμπαλης, Κορδελάκος, Βαβαρούτσος, Ηλιόπουλος, Ανδριανόπουλος, Αθανασόπουλος, Κονταξής.
ΚΤΕΛ: Τσαμπούκος, Κρίκας (67’ Μέντζας), Καδάς, Δικαίος (18’ λ.τρ. Λεμπέσης), Βασιλόπουλος, Τσιγαρίδης (67’ Κουλουράς), Τσουκαλάς, Αντωνίου, Καλογερόπουλος, Εμμανουήλ, Καλύβας.

NO NAME – ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ/ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 0-2

Στο 10’ φάουλ του Γαλανόπουλου απέκρουσε αρχικά ο Κουρεντζής και στη συνέχεια η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Στο 15’ σε φάουλ του Πανταζή ο Τσούλος εκτινάχθηκε στη δεξιά του γωνία απέκρουσε με γροθιές η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Στο 34’ ο Σκαρπαλέζος ανέτρεψε τον Θ. Θεοδωρόπουλο και ο διαιτητής Αντωνόπουλος σφύριξε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Γαλανόπουλος και έκανε το 0-1. Στο 64’ ο Θ. Θεοδωρόπουλος πρόλαβε την έξοδο του Κουρεντζή και με συρτό σουτ από το ημικύκλιο σχεδόν της μεγάλης περιοχής πέτυχε το 0-2.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αντωνόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Μπασιλάρη, Φωτόπουλο.

NO NAME: Κουρνετζής, Μητσέας (58’ λ.τρ. Κοτσίλας), Σπυρόπουλος, Σκαρπαλέζος, Καρδάσης (41’ Παπαδέας), Γυφτέας, Λ. Θεοδωρόπουλος, Τζίφας, Κωστόπουλος (74’ Βίγκος), Πανταζής, Αραποστάθης (68’ Ρηγόπουλος).
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Τσούλος, Παπακωνσταντίνου (41’ Μπάρας), Βρυώνης, Σακκάς (62’ Ντάκουρης), Μπλέτσας, Μίντζηρας, Γιαννακόπουλος (74’ Ξενάκης), Γρηγορόπουλος (35’ λ.τρ. Μαρινάκης), Δεμπεγιώτης, Γαλανόπουλος, Θ. Θεοδωρόπουλος (74’ Πρασσάς).

Ενα ματς σήμερα

Σήμερα Τετάρτη θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Τιτανομπαμπάδες – No pasaran, που έχει οριστεί να αρχίσει στις 8 μ.μ. Στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα προκρίθηκαν οι Ουρανοκατέβατοι.
Θυμίζουμε ότι οι αγώνες του κυπέλλου είναι νοκ άουτ και αν ένα παιχνίδι λήξη ισόπαλο, ο νικητής θα βγει μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι.

Την Πέμπτη κληρώνει για τα πρωταθλήματα

Αύριο Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ.
Οι κληρώσεις θα γίνουν στα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού του δήμου Καλαμάτας. Στις 3 θα διεξαχθεί η κλήρωση για το πρωτάθλημα ποδόσφαιρο και μία ώρα αργότερα η κλήρωση για το πρωτάθλημα μπάσκετ.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα και για το λόγο αυτό, σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο η β’ φάση θα γίνει αργότερα.