Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 14:54

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-2: Νικηφόρο φινάλε για τους Μανιάτες

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-2: Νικηφόρο φινάλε για τους Μανιάτες

 

Με νίκη ολοκλήρωσε το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ η Α.Ε. Μάνης που επικράτησε με 3-2 του Τέλλου Αγρα το Σάββατο στο γήπεδο του Κάμπου.

Οι Μανιάτες πήραν μια νίκη, σε ένα ματς που δεν είχε βαθμολογική σημασία, κάνοντας την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.
Ετσι η ομάδα του Τάκη Δρούγα θα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας την Μ. Τετάρτη με τον Πανθουριακό στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.
Εκεί όπου θα διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της.
Το σημαντικό λοιπόν για τη Μάνη είναι πως δεν είχε τραυματισμούς ή τιμωρίες εν όψει του μεθαυριανού αγώνα, με τον Τάκη Δρούγα να δίνει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν θεωρούνται βασικοί.
Από την άλλη ο Τέλλος Αγρας ηττήθηκε στο τελευταίο ματς της σεζόν, με τον Δημήτρη Λίτσα να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του.
Μια εξαιρετική χρονιά για την ομάδα των Γαργαλιάνων, που κρίνεται επιτυχημένη και με το παραπάνω από τη στιγμή που μπήκε στα πλέι οφ, ενώ αρχικός της στόχος ήταν μία εύκολη παραμονή.

Προηγήθηκε ο Αγρας με Μπάρκα

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 24’ όταν ο Μπάρκας μετά από ατομική ενέργεια και πλασέ από πλάγια θέση νίκησε τον Αντωνόπουλο για το 0-1.
Στο 35’ το σουτ του Πουλάκου απέκρουσε αρχικά ο Κυριακόπουλος και στη συνέχεια η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Η Μάνη είχε και δεύτερο δοκάρι (οριζόντιο) στο 44’ σε σέντρα σουτ Αλεξανδρόπουλου.

Το γύρισε με Χελά, Φετάχου

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έφεραν το ματς στα ίσια στο 55’ όταν ο Βενετσανάκος ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Γιαννή και ο Χελάς από το σημείο του πέναλτι έγραψε το 1-1.
Στο 72’ ο Αλεξανδρόπουλος έκλεψε την μπάλα και τροφοδότησε τον Φετάχου που με πλασέ έβαλε σε θέση οδηγού τη Μάνη (2-1).

Ο Χελάς το 3-1, μείωσε
ο Λυμπερόπουλος στο 90’

Το τρίτο γκολ για την ομάδα του Τάκη Δρούγα έγινε στο 81’ με τον Φετάχου να δίνει στον Χελά και εκείνος με πλασέ να γράφει το 3-1.
Η ομάδα των Γαργαλιάνων στο 90’ μείωσε σε 3-2, με ένα πολύ ωραίο σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ... Ο Χρόνης έδωσε στον Μερκούρη που με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Λυμπερόπουλο και εκείνος αφού κοντρόλαρε με ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Διαιτητής ήταν ο Κομπιλίρης και βοηθοί οι Καραμπέτσος και Μπαρδής.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Χατζηπαναγιώτης, Πουλάκος, Γιαννής, Περιβολάρης, Δουρούμης, Κοντός (46’ Φετάχου), Μουστάκας (73’ Κουντάνης), Σπανού (54’ Παπαθεοδώρου), Χελάς (81’ Τσιλιμπέρδης), Αλεξανδρόπουλος.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Κυριακόπουλος (61’ Σαρρής), Λακριντής, Βελλησάρης, Θ. Τσόπελας, Αλεβίζος, Χρόνης, Μπάρκας, Βενετσανάκος (61’ Μερκούρης), Σερέτης (62’ Λυμπερόπουλος), Μπακάκης (62’ Διονυσόπουλος), Τ. Τσόπελας (87’ Κούρταλης).

Α' ΤΟΠΙΚΗ ΠΛΕΪ ΟΦ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(6η αγωνιστική)
Πανθουριακός – Κυπαρισσία 0-0
Α.Ε. Μάνης – Τέλλος Αγρας 3-2

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 6 αγώνες)
1. Πανθουριακός 8-3 14
2. Κυπαρισσία 11-5 13
3. Α.Ε. Μάνης 5-8 5
4. Τέλλος Αγρας 7-15 1