Τρίτη, 03 Μάιος 2022 11:51

Νίκη στα χαρτιά η Καλαμάτα Κ20 – Δεν “κατέβηκε” ο Αστέρας Βλαχιώτη

Γράφτηκε από τον

Τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά πήρε η ομάδα Κ20 της Καλαμάτας, αφού ο Αστέρας Βλαχιώτη δεν προσήλθε να αγωνιστεί την Κυριακή στο Ασπρόχωμα στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2.

Ο διαιτητής Αποστόλης Καυκάς με τους βοηθούς διαιτητές Χρήστο Καραμπέτσο και Χρυσοβαλάντη Μπουρίκα από την ΕΠΣ Μεσσηνίας και οι ομάδα της Καλαμάτας παρουσιάστηκαν κανονικά στο γήπεδο. Στη συνέχεια τηρώντας τους κανονισμούς συμπλήρωσαν το φ.α. και στη συνέχεια βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με τους 11 παίκτες της γηπεδούχου ομάδας. Στη συνέχεια ο διαιτητής με τους βοηθούς επέστρεψαν στα αποδυτήρια και έκλεισε το φύλλο αγώνα, αναφέροντας τη μη παρουσία της φιλοξενούμενης ομάδας.
Για την ιστορία η ομάδα της Καλαμάτας παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τους Καραχάλιο, Μεμά, Σάλα, Στυλιανόπουλο, Λούτα, Σαούτη, Δρούγα, Γιαννόπουλο, Μουζάκη, Σκοπέτο, Γκότση. Αναπληρωματικοί ήταν οι Κουρεντζής, Ρούπας, Μωραγιάννης, Σερπάνος, Δημητρίου, Μούζος, Ρουμελιώτης.
Αυτό είναι το δεύτερο τρίποντο που παίρνει στα χαρτιά η Καλαματιανή ομάδα, αφού στις 7 Απριλίου είχε κερδίσει και τον Καραϊσκάκη Αρτα που δεν προσήλθε να αγωνιστεί στο εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής.
Για τη μη παρουσία του Αστέρα Βλαχιώτη στο προχθεσινό παιχνίδι η διοίκηση στην επίσημη σελίδα της στο Facebook ανάρτησε το Σάββατο 30 Απριλίου – μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή του αγώνα – ανακοίνωση που εξηγούσε για πιο λόγο δεν θα προσερχόταν να αγωνιστεί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
“Έπειτα από ώριμη σκέψη και με γνώμονα πάνω απ’ όλα την υγεία των παικτών μας, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι δεν θα παραστούμε στον προγραμματισμένο αγώνα ενάντια στον ΠΣ Καλαμάτα για το πρωτάθλημα της Super League 2 K20
Τα παλικάρια μας θέλουν όσο τίποτα να αγωνιστούν, αλλά είμαστε δίπλα τους, πάνω απ’ όλα σκεπτόμενοι να προφυλάξουμε την υγεία τους! Έπειτα το πέρας των διακοπών τους, έγινε ιχνηλάτηση και βρέθηκαν αρκετά παιδιά με εποχιακή γρίπη, αλλά και τραυματισμούς!
Γι’ αυτούς τους λόγους η αποστολή όπως προείπαμε, δεν θα παραβρεθεί στον προγραμματισμένο αγώνα!
Θέλουμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια στον ΠΣ Καλαμάτας και να τους δώσουμε συγχαρητήρια για την νίκη τους. Πάνω ΑΠ’ ΟΛΑ η υγεία.
—Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ—
#AsterasVlachioti”

Οικογενειακό δίτερμα

Από τη στιγμή που δεν έγινε το παιχνίδι, ο προπονητής της Καλαμάτας Φραγκίσκος Κεράνης χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες και έπαιξαν φιλικό, αντί για προπόνηση, στο οποίο αγωνιστικά όλοι οι παίκτες
Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής ο πρωτοπόρος του 3ου ομίλου Θεσπρωτός σημείωσε επιβλητική εντός έδρας νίκη επί του Καραϊσκάκη Αρτας με 7-1.

SUPER LEAGUE 2 K20
3ος όμιλος
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(8η αγωνιστική)
Καλαμάτα – Αστ. Βλαχιώτη(χ.α.)3-0
Θεσπρωτός – Καραϊσκάκης 7-1
Ρεπό: Ζάκυνθος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 7 αγώνες)
1. Θεσπρωτός 23-3 19
2. Καλαμάτα 16-8 12
3. Αστ. Βλαχιώτη 12-9 9
4. Ζάκυνθος 7-11 7
5. Καραϊσκάκης 1-28 0
* Εχουν κάνει το ρεπό τους Καλαμάτα, Καραϊσκάκης Αρτας, Ζάκυνθος

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Κυριακή 8 Μαΐου 2022)
Καραϊσκάκης – Καλαμάτα
Αστ. Βλαχιώτη – Ζάκυνθος
Ρεπό: Θεσπρωτός