Παρασκευή, 06 Μάιος 2022 18:12

Τελικός Κυπέλλου: Η Cosmote TV ζήτησε επίσημα αλλαγή ώρας

Γράφτηκε από τον
Τελικός Κυπέλλου: Η Cosmote TV ζήτησε επίσημα αλλαγή ώρας

Επίσημο αίτημα στην ΕΠΟ για αλλαγή ώρας στη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου Ελλάδας κατέθεσε η Cosmote TV.

Την αλλαγή της ώρας έναρξης του Τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ ζήτησε η Cosmote TV από την ΕΠΟ με επίσημο έγγραφο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, οι υπεύθυνοι του συνδρομητικού καναλιού, το οποίο και έχει στην κατοχή του τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης τα τελευταία χρόνια, ζήτησαν με τον πλέον επίσημο τρόπο το παιχνίδι να μεταφερθεί κατά δύο ώρες η σέντρα, δηλαδή, από τις 20:00 στις 22:00.

Πρόκειται για μία κίνηση η οποία έχει άμεση σχέση με τον τελικό του Final-4 της Ευρωλίγκας, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την ίδια ημέρα με εκείνη του τελικού Κυπέλλου, στις 21 Μαΐου, και την ίδια ώρα, στις 20:00.
Η πρόθεση είναι να δοθεί η ευκαιρία τους συνδρομητές να μπορέσουν να παρακολουθήσουν και τα δύο εξαιρετικής σημασίας αθλητικά γεγονότα, τα οποία, έχουν την ίδια ώρα έναρξης.
Να θυμίσουμε πως χθες, υπήρξαν σκέψεις - πληροφορίες ότι η Cosmote TV θα ζητούσε την αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής της αναμέτρηση του Κυπέλλου. Στις πληροφορίες αυτές, υπήρξε αντίδραση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Αυτή, ταχύτατα, είχε φροντίσει να διαψεύσει κάτι τέτοιο επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αλλαγή στην ημέρα που είναι προγραμματισμένο να γίνει το ματς.
Με βάση τις σημερινές πληροφορίες, "κίνηση" από την Cosmote TV έγινε, αλλά για την ώρα διεξαγωγής, και μάλιστα, με επίσημο έγγραφο της προς την ΕΠΟ.
Στην πληροφορία αυτή η ΕΠΟ, ως απάντηση αναφέρει ότι "έχει λήξει το θέμα" εξηγώντας γιατί είναι πρακτικά μη δυνατό η διεξαγωγή της σέντρας στις 22:00.

Πηγή: www.sport-fm.gr