Τρίτη, 10 Μάιος 2022 11:55

Σε ρυθμούς μπαράζ ο Πανθουριακός

Γράφτηκε από τον

Στη μάχη των μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική ρίχνεται αύριο ο Πανθουριακός, καθώς θα υποδεχτεί στις 4 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας τον Παλληξουριακό.

Ο πρωταθλητής Μεσσηνίας, είχε ρεπό στην πρεμιέρα και θέλει να μπει με το... δεξί σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.
Ο Παλληξουριακός ξεκίνησε με ισοπαλία (0-0) στην Κεφαλλονιά κόντρα στον Πανγυθεατικό και είναι μια ομάδα στα μέτρα του Πανθουριακού.
Θυμίζουμε, ότι στον 5ο όμιλο όπου βρίσκεται ο Πανθουριακός, μετέχουν ακόμα ο Πανηλειακός από την Ηλεία, το Πάτραι από την Αχαΐα, ο Πανγυθεατικός από τη Λακωνία, ο Πανθυρεατικός από την Αρκαδία και ο Παλληξουριακός από την Κεφαλλονιά/ Ιθάκη.
Το Τσιλιβή που κατέκτησε τον τίτλο στη Ζάκυνθο, δεν κατεβαίνει στους αγώνες μπαράζ και οι αντίπαλοί του παίρνουν στα χαρτιά τους 3 βαθμούς. Την αρχή έκανε ο Πανηλειακός, ενώ στη 2η αγωνιστική ξεκούραστο τρίποντο θα πάρει το Πάτραι που κέρδισε εύκολα την πρώτη αγωνιστική με 3-0 τον Πανθυρεατικό. Από κάθε όμιλο, ανεβαίνουν οι τρεις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.
Αύριο εκτός από τον Πανθουριακό με τον Παλληξουριακό, θα παίξουν για τον 5ο όμιλο, στις 2.30 μ.μ. στο Γύθειο και ο Πανγυθεατικός με τον Πανηλειακό, ενώ ρεπό έχει ο Πανθυρεατικός.
Τέλος, να σημειωθεί ότι το ματς στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, ορίστηκε να διαιτητεύσει ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος με βοηθούς τους Κώστα Γκουριώτη και Νίκο Μαυροκορδόπουλο, όλοι από την Αργολίδα.