Δευτέρα, 06 Ιούνιος 2022 14:10

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ξεκίνησαν δοκιμές για τις ομάδες Κ20 και Κ17

Γράφτηκε από τον

Δοκιμές παικτών για τη στελέχωση των ομάδων Κ20 και Κ17 πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο που πέρασε η ΠΑΕ Καλαμάτα.

Στόχος των δοκιμών που είναι ανοικτές για όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, να βρεθούν παιδιά που μπορούν να ενταχθούν τόσο στην Κ20, που θα συμμετάσχει στο ανανεωμένο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 Κ20, αλλά και στην Κ17, η οποία θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής Μεσσηνίας.
Τους νεαρούς ποδοσφαιριστές υποδέχτηκαν στο γήπεδο του Ασπροχώματος, η υπεύθυνη της ακαδημία Ελένη Μπιζίμη, ο σκάουτερ Ηλίας Μουρούσιας, οι προπονητές Φραγκίσκος Κεράνης, Βασίλης Τζίφας, Τζανέτος Κατσαρέας (τερματοφυλάκων) και ο γυμναστής Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος.
Συνολικά έδωσαν το παρών 20 ποδοσφαιριστές από ομάδες της Μεσσηνίας, αλλά και εκτός νομού, από τους οποίους οι 15 ήταν για την Κ20 (ηλικιακή κατηγορία 2004-2005) και οι υπόλοιποι 5 ήταν για την Κ17 (ηλικιακή κατηγορία 2006-2007). Την Κυριακή έγινε δοκιμή μόνο για την ομάδα Κ20.
Οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στις δοκιμές του Σαββάτου, ήταν οι Κριστιάνο Πετόκου, Φρατζέσκο Σούλα (από Παράδεισο Αμαρουσίου), Γιώργος Κουλούρης, Αγγελος Χατζησυμιώτης (από Μολαϊκό), Σταύρος Αποστολόπουλος (από Νέα Φιγαλεία Ηλείας), Γκρέις Λοσεντέλ Μιούλερ (προέρχεται από το Κονγκό), Μανώλης Μπαλάσκας (Α.Ο. Περιστερίου), Γιώργος Ράλλης (Καλλιθέα, μικτή Μεσσηνίας), Νίκος Τσέλιος (Μεθώνη), Νίκος Βασίλοβιτς, Θεόδωρος Καυκούλας, Νίκος Παπαδόπουλος (Αστέρας Βαλύρας), Δημήτρης Κουρεντζής (Απόλλων Καλαμάτας, μικτή Μεσσηνίας), Αντώνης Φράγκος (Α.Ο. Πατίστα) και Κάρολος Δημόπουλος (Πανθουριακός, μικτή Μεσσηνίας) για την Κ20 και οι Ευστράτιος Μανιάτης (Σπάρτη-Πανγυθεατικός), Παναγιώτης Νίκας (Νυρεμβέργη), Γιώργος Δελής (Εθνικός Μελιγαλά), Γιάννης Γιαννόπουλος (Πάμισος), Αριστείδης Καστόρας (Α.Ο. Πατίστα) για την Κ17.
Χθες το απόγευμα συνεχίστηκαν οι δοκιμές μόνο για τη στελέχωση της ομάδας Κ20.