Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 14:02

Αλλαγή τάπητα και επισκευές στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Αλλαγή τάπητα και επισκευές στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ (φωτό)

Εργοτάξιο θυμίζει εδώ και λίγες εβδομάδες το Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στον Κορδία.

Συγκεκριμένα πραγματοποιούνται εργασίες αντικατάστασης του πλαστικού τάπητα, ο οποίος είχε φθαρεί από την συχνή χρήση τα τελευταία χρόνια.
Το έργο είναι προϋπολογισμού 350.000 ευρώ, υλοποιείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και εκτός από την αλλαγή του τάπητα, περιλαμβάνει ακόμη την επισκευή της περίφραξης που έχει καταστραφεί σε ορισμένα σημεία και την ανακαίνιση των αποδυτηρίων.
Το κεντρικό γήπεδο τη δεδομένη στιγμή έχει σκαφτεί από άκρη σε άκρη και πραγματοποιούνται χωματουργικές εργασίες.

Ο εργολάβος θα περάσει αγωγό ομβρίων υδάτων για την αποστράγγιση του γηπέδου και θα τοποθετηθεί σύστημα ποτίσματος, πριν στρωθεί ο πλαστικός τάπητας τελευταίας γενιάς.

Ετοιμο μέσα στον Αύγουστο

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό το Ενωσιακό γήπεδο θα είναι έτοιμο στα μέσα Αυγούστου και σίγουρα πριν την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.
Να σημειώσουμε πως στο γήπεδο του Κορδία έχει να διεξαχθεί επίσημος αγώνας πάνω από δύο χρόνια. Συγκεκριμένα τελευταίο παιχνίδι που φιλοξενήθηκε στο εν λόγω γήπεδο ήταν ο τελικός του Κυπέλλου Μεσσηνίας τη σεζόν 2019-20, μεταξύ του Διαβολιτσίου και της Μεθώνης τον Μάρτιο του 2020.

Οταν ολοκληρωθούν οι εργασίες στο κεντρικό γήπεδο, θα αρχίσουν τα έργα στα δύο γηπεδάκια στο πίσω μέρος του Αθλητικού Κέντρου.
Και σε αυτά θα πραγματοποιηθεί αντικατάσταση του τάπητα, αλλά και εργασίες στα στέγαστρα που βρίσκονται έξω από τα γηπεδάκια.