Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 11:43

Με Λυμπερόπουλο στον πάγκο συνεχίζει η Εράνη

Γράφτηκε από τον
Με Λυμπερόπουλο στον πάγκο συνεχίζει η Εράνη

Με τον Κώστα Λυμπερόπουλο στο πάγκο της θα πορευτεί η Εράνη την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο νεαρός προπονητής μετά από συνάντηση που είχε με τους παράγοντες της ομάδας αποφάσισαν να συνεργαστούν και τη νέα σεζόν. Ετσι ο Λυμπερόπουλος θα παραμείνει προπονητής της Φιλιατρινής ομάδας για 6η σερί σεζόν. Από εκεί και πέρα διοίκηση και προπονητής έχουν ξεκινήσει τις προσπάθειες του για στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Από τις πρώτες κινήσεις ήταν η προσθήκη στο προπονητικό τιμ του Θεόδωρου Ντουγέρογλου, ο οποίος θα έχει διπλό ρόλο. Συγκεκριμένα έχει αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση των τερματοφυλάκων της ανδρικής ομάδας και παράλληλα θα δουλεύει και με τους νεαρούς που βρίσκονται στα τμήματα υποδομής της ακαδημίας της Εράνης. Από την εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι ανανεώσεις με τους παίκτες από το υπάρχον δυναμικό και παράλληλα θα γίνονται επαφές με παίκτες για την ενίσχυση της ομάδας σε θέση που έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει ανάγκη.
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασία του με την Εράνη, ο Κώστας Λυμπερόπουλος αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Μιλώντας στην “Ελευθερία”, δήλωσε: “Θέλουμε το κάτι παραπάνω μέσα στο γήπεδο με ρεαλιστική σκέψη και σωστό πλάνο”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: “Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για να πρωταγωνιστήσουμε και να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση. Αυτό θα γίνει μέσα από τη δουλειά που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια και μέσα από το πλάνο μας τη λειτουργία της ομάδας από κάτω έως πάνω με πρόοδο και εξέλιξη και με μια φουρνιά παιδιών που έρχονται από τη ακαδημία. Μιλάμε για παιδιά γηγενή, που θα βοηθήσουν ώστε να κάνουμε το παραπάνω βήμα”.
Σε ότι αφορά την προετοιμασία οι σκέψεις είναι να ξεκινήσει το πρώτο 10ημερο του Αυγούστου.
Οσον αφορά την έδρα της ομάδας, φαίνεται πως θα είναι το νέο γήπεδο Φιλιατρών, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει έργα βελτίωσης, στο και τον φωτισμό. Οι παραπάνω εργασίες έγιναν με σκοπό να υπάρχουν οι καλύτερες γηπεδικές συνθήκες που αρμόζουν στην ομάδα.
Μάλιστα οι άνθρωποι της Εράνης σκέφτονται να δίνουν και βραδινά παιχνίδι Σκεφτόμαστε μετά το έργο που έγινε με τους πυλώνες φωτισμού.