Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2014 20:59

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Κοντά στον Σωτήρη Τσάτσο

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Κοντά στον Σωτήρη Τσάτσο

Οι άνθρωποι της Καλαμάτας είχαν ανακοινώσει εδώ και μέρες πως το ρόστερ έχει συμπληρωθεί, ωστόσο οι πολλοί τραυματισμοί τους έκαναν να αλλάξουν άποψη.
Το γεγονός ότι τρεις παίκτες που προορίζονταν για βασικοί, οι Σκάρος, Αργυρόπουλος και Δημητριάδης, θα χάσουν τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, οδήγησε τους Μεσσήνιους στην απόφαση να κινηθούν για μια ακόμη μεταγραφή.


Έτσι η διοίκηση ήρθε σε επαφή με τον έμπειρο μέσο Σωτήρη Τσάτσο, ο οποίος αναμένεται αργά σήμερα το βράδυ στην Καλαμάτα. Αύριο λοιπόν είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και η "Μαύρη Θύελλα" να προσθέσει ένα ακόμη παίκτη στο ρόστερ της.

Ποιος είναι ο Τσάτσος

Ο Τσάτσος είναι 36 ετών και πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής όπου είχε μια γεμάτη χρονιά με 26 συμμετοχές και 3 γκολ με την φανέλα των Χανιών.
Στο παρελθόν έχει παίξει ακόμη σε Απόλλων Κρύας Βρύσης, Ολυμπιακό Βόλου, Αγροτικό Αστέρα, Αιγάλεω, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμαριά, Βέροια, Μακεδονικό, Εθνικό Αστέρα, Ηρακλή Ψαχνών και Τρίκαλα ενώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο ήταν στα Χανιά.

Μπήκαν Τριάντος
και Ηλιόπουλος

Από εκεί και πέρα, οι Τριάντος και Ηλιόπουλος αποθεραπεύτηκαν και μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Τα αγωνιστικά προβλήματα λοιπόν έχουν να κάνουν πλέον με τους Σκάρο, Αργυρόπουλο και Δημητριάδη. Η επιστροφή των δύο πρώτων αργεί ενώ ο Δημητριάδης κάνει μεν ατομικό πρόγραμμα παραμένει άγνωστο όμως το πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί…
Η ομάδα από αύριο μπαίνει σε ρυθμούς πρωταθλήματος καθώς την Κυριακή υπάρχει η εντός έδρας πρεμιέρα με την Κύμη.