Δευτέρα, 08 Σεπτέμβριος 2014 07:01

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΠΑΜΙΣΟΣ 1-1: Οι Νησιώτες σφράγισαν το εισιτήριο για τους "8"

Γράφτηκε από τον

Με το εισιτήριο για τους "8" του κυπέλλου Μεσσηνίας έφυγε χθες από το Μελιγαλά ο Πάμισος. Η ομάδα της Μεσσήνης αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον τοπικό Εθνικό, αλλά πήρε την πρόκριση λόγω της νίκης με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι.


Το επόμενο εμπόδιο για τους Νησιώτες είναι ο Τσικλητήρας Πύλου με τους αγώνες να είναι και πάλι διπλοί.
Οσο για τον Εθνικό, στρέφει πλέον την προσοχή του στην πρεμιέρα της Α' τοπικής.
Η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου έδειξε σημάδια βελτίωσης σε σχέση με το ματς της περασμένης Τετάρτης. Προηγήθηκε στο 38' με πέναλτι του Ντούζια και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για το 2-0 που θα άλλαζε και τα δεδομένα του αγώνα. Δεν τις αξιοποίησε όμως και στο 63' έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του σκόρερ. Ετσι ο Πάμισος , που είχε επίσης ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά και δοκάρι με τον Αργυρόπουλο, πέτυχε στο 80' γκολ  και έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες είχε ο Εθνικός για τη νίκη - ανατροπή.
Το 1-0 έγινε, όπως προαναφέραμε, στο 38' με πέναλτι του Ντούζια που κέρδισε ο Λάγιος.
 Νωρίτερα ο Πάμισος είχε δοκάρι σε σουτ του Αργυρόπουλου και χαμένο τετ α τετ με τον Σεϊτάι.
Με την έναρξη του β' μέρους ο Καραγιάννης βρέθηκε τετ α τετ από λάθος της άμυνας, όμως πλάσαρε άουτ. Ιδια κατάληξη είχε και το τετ α τετ του Μουρούσια λίγα λεπτά αργότερα.
Στο 63' ο Ντούζια είδε την 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε αφήνοντας τον Εθνικό με δέκα παίκτες.
Ο Πάμισος που είχε και την… άνεση του 3-0 από το πρώτο παιχνίδι, έφερε το ματς στα ίσα με σουτ του Αργυρόπουλου στο 80' και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.
Το ματς διαιτήτευσε ο Λάμιας με βοηθούς τους Καλογερόπουλο και Κουτσαναστάση.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ:  Καστριτσέας, Παυλάκος, Θανόπουλος, Πιτσιλής, Κανελλόπουλος, Ντούζια, Μπαλαλάς (85' Μπαλαλάς), Δικαίος, Μουρούσιας, Καραγιάννης (70' Παπαδόπουλος), Λάγιος (80' Γεωργόπουλος).
ΠΑΜΙΣΟΣ:  Καλλιντέρης, Αργυρόπουλος, Ι. Τρίψας, Τσιμπλάκης, Μανιάτης, Μωράκης, Σεϊτάι (65' Αντ. Καλογερόπουλος),  Χρ. Τρίψας, Βλαχόπουλος, Ηλιόπουλος (75' Πατσιώτης), Δρακόπουλος (55' Τριανταφυλλάκης).