Δευτέρα, 25 Ιούλιος 2022 11:57

40 χρόνια ζωής γιορτάζει σήμερα η Σπερχογεία

Γράφτηκε από τον

Τα 40 χρόνια από την ίδρυση της θα γιορτάσει σήμερα η Σπερχογεία σε μια επετειακή εκδήλωση που έχει ετοιμάσει η διοίκηση της ομάδας και η οποία θα γίνει σήμερα στις 9 το βράδυ στο ξενοδοχείο “Horizon Blu”.

Η εκδήλωση αυτή ήταν να γίνει το 2020 (με τη συμπλήρωση 40 χρόνων), όμως δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας.
Στόχος της διοίκησης είναι να μπορέσει η ομάδα να ξαναγίνει υπολογίσιμη δύναμη στο χώρο του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου. Για το λόγο αυτό αποφάσισε να δυναμώσει το έμψυχο δυναμικό στελεχώνοντας το με αρκετούς έμπειρους παίκτες που θα βοηθήσουν να υλοποιηθεί ο παραπάνω στόχος. Πρώτα βέβαια φρόντισε να προσλάβει έναν έμπειρο προπονητή τον Κώστα Κλάδη και με την καθοδήγηση του η ομάδα να υλοποιήσει τα σχέδια της διοίκησης.
Σήμερα λοιπόν έχει ετοιμάσει μια εκδήλωση για να γιορτάσει τα 40 χρόνια από την ίδρυση του Α.Ο. Σπερχογείας στη διάρκεια της οποία θα γίνουν και βραβεύσεις σε πρόσωπα και συλλόγους για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο, αλλά και γενικότερα στον αθλητισμό. Παράλληλα έχουν προγραμματιστεί να γίνουν η παρουσία της φανέλλας που θα φορέσουν οι ποδοσφαιριστές την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και παραπέμπει σε εμφανίσεις των αγγλικών ομάδων Γουέστ Χαμ και Αστον Βίλα, όπου κυριαρχεί το μπορντό χρώμα και το γαλάζιο, καθώς επίσης και των μεταγραφικών αποκτημάτων.

Οι βραβεύσεις

Θα βραβευθούν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας Δημήτρης Σπεντζόπουλος με σημαντική προσφορά στην ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές Ντανιέλ Μπατίστα, Κώστας Μπατσινίλας, Λάμπρος Χούτος για την προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και την παρουσία τους στις μεγάλες ομάδες της χώρας μας.
Θα τιμηθεί ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Π.Σ. “Η Καλαμάτα” για το φιλανθρωπικό έργο που κάνει από την ίδρυση του, το 1992.
Το αθλητή ΑΜΕΑ Γιώργο Λαζαρίδη μέλος της εθνικής ομάδας τένις με αμαξίδιο και τον παλιό ποδοσφαιριστή της ομάδας Μανώλη Χαλούλο, που είχε μετά από τροχαίο έχει καθηλωθεί σε αμαξίδιο, όμως βρίσκεται συνέχεια κοντά στην ομάδα. Επίσης τον πρώην ποδοσφαιριστή της Σπερχογείας Σωτήρη Περιβολαράκη, ο οποίος είναι αθλητής της εθνικής ομάδας στίβου μεταμοσχεύσεων. Τον Φώτη Δικαιο Πανελληνιονίκη και πρωταθλητή στο άθλημα του καράτε

Θα τιμηθούν Πρασσάς, Βασιλόπουλος

Η διοίκηση της Σπερχογείας θα τιμήσει τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ Καλαμάτα Γιώργο Πρασσά γιατί στο διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα την έχει αναμορφώσει και έχει καταφέρει να πάρει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2.
Ακόμη θα τιμηθεί ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Τάκης Βασιλόπουλος για την προσφορά του στα σωματεία της Μεσσηνίας και στον αθλητισμό γενικότερα.
Επίσης θα τιμηθούν άνθρωποι του χώρου που έχουν στηρίξει την ομάδα και τον αθλητισμό.

Η διοίκηση της Σπερχογείας απευθύνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας, τους φίλους του ποδοσφαίρου της Καλαμάτας και τα σωματεία της πόλης να δώσουν το παρών στη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί απόψε στο ξενοδοχείο “Horizon Blu”.