Παρασκευή, 05 Αύγουστος 2022 11:56

Κ. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: “Εφτασε η ώρα να πάρει η Εράνη το πρωτάθλημα”

Γράφτηκε από τον
Κ. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: “Εφτασε η ώρα να πάρει η Εράνη το πρωτάθλημα”

Με στόχο τη διεκδίκηση του τίτλου θα πορευτεί η Εράνη τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Η Φιλιατρινή ομάδα πιστή στο πενταετές πλάνο που έχει εκπονήσει, δείχνει φέτος ότι είναι έτοιμη να κάνει το παραπάνω και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ομάδας Κώστας Λυμπερόπουλος με δηλώσεις του χθες στην “Ελευθερία”: “Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Εχουμε βάλει τις βάσεις από τα προηγούμενα χρόνια, τηρώντας σωστά το πλάνο 5ετίας, που είχαμε εκπονήσει. Γνωρίζουμε βέβαια ότι είναι δύσκολοι οι καιροί, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να το διεκδικήσουμε. Ολοι στα Φιλιατρά θεωρούμε ότι έφτασε η ώρα ώστε η ομάδα μας να πρωταγωνιστήσει και να πάρει το πρωτάθλημα”.
Για να μπορέσει να πραγματοποιήσει το φετινό της στόχο η Εράνη θα στηριχθεί σε όλα σχεδόν τα παιδιά από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, στους παίκτες που έχουν αποκτηθεί και σε αυτούς που θα προστεθούν τις επόμενες ημέρες μέσα από το μεταγραφικό παζάρι. Εχει ήδη ανανεώσει το 70% των παικτών και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχουν και τα υπόλοιπα παιδιά. Από εκεί και μετά η Εράνη θα ολοκληρώσει την ενίσχυση του δυναμικού της με την απόκτηση δύο παικτών, που να αγωνίζονται στις πλευρές, δεξιά και αριστερά. Δύο δυνατές προσθήκες από το πάνω ράφι για να διεκδικήσει η ομάδα το πρωτάθλημα, όπως λένε οι άνθρωποι της ομάδας. Για το λόγο αυτό η αναζήτηση θα κρατήσει μέχρι να βρεθούν οι παίκτες που ταιριάζουν στο πλάνο της ομάδας.
Από εκέι και πέρα ο Κώστας Λυμπερόπουλος όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ θα έχει δίπλα του στον πάγκο τον Θεόδωρο Ντουγερόγλου που θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων. Από εκεί και πέρα δεν έχει ξεκαθαρίσει για την ώρα ποιος θα είναι βοηθός του Λυμπερόπουλου. Ηδη είναι σε εξέλιξη επαφές με διάφορα πρόσωπα ώστε να βρεθεί ο βοηθός του, ένα θέμα που όπως φαίνεται θα ξεκαθαρίσει σύντομα.
Η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Τρίτη 16 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα στο παλιό γήπεδο της Εράνης.
Σε ότι αφορά το στάδιο Φιλιατρών, αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη κάποια έργα βελτίωσης εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν το στάδιο θα αποτελέσει τη έδρα της Εράνης για τη φετινή αγωνιστική σεζόν. Το θέμα αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει στη διάρκεια της προετοιμασίας. Οι παράγοντες σε συνεργασία με τον προπονητή θα αποφασίσουν για το ποια θα είναι η έδρα της Εράνης.