Παρασκευή, 05 Αύγουστος 2022 13:58

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Συνεχίζει με Γαλανόπουλο και στην Α’ τοπική

Γράφτηκε από τον

Αρχικά να παραμείνει στην κατηγορία, να έχει καλή παρουσία και στη συνέχεια να σταθεροποιηθεί στην Α’ τοπική είναι οι στόχοι του Ηρακλή Καλαμάτας, για την προσεχή αγωνιστική σεζόν.

Οι κυανέρυθροι επέστρεψε φέτος στα μεγάλα σαλόνια του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου μετά από απουσία 10 ετών. Πλέον για να καταφέρουν να υλοποιήσουν τους παραπάνω στόχους δεν θα παρεκκλίνει από το μοτίβο, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Δηλαδή η ομάδα θα στηριχθεί στα δικά της παιδιά και στις λίγες αλλά σημαντικές προσθήκες που θα γίνουν από το μεταγραφικό παζάρι.
Στον πάγκο παραμένει για 6η σερί σεζόν ο Αρης Γαλανόπουλος, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία της ομάδας. Μάλιστα σε σύντομη δήλωση του στην “Ελευθερία” σχετικά με τους στόχους της ομάδας ανέφερε: “Η ομάδα επέστρεψε μετά από 10 χρόνια στην Α’ τοπική και θα ακολουθήσει το μοτίβο που έχουμε χαράξει. Στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και να έχει μια καλή παρουσία. Από εκεί και μετά θέλουμε να σταθεροποιηθούμε στην κατηγορία. Για να πετύχουμε τους παραπάνω στόχους θα στηριχθούμε στα περισσότερα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα και σε κάποιες προσθήκες που θα γίνουν. Η ομάδα έχει ένα ρόστερ με παίκτες που είναι σε καλή ηλικία για την κατηγορία”.

Πήρε Λυμπερόπουλο, Τρακάκη

Σε ότι αφορά τις προσθήκες, ήδη η Καλαματιανή ομάδα έχει πραγματοποιήσει δύο μεταγραφές. Συγκεκριμένα έχει αποκτήσει τους Χρήστο Λυμπερόπουλο και Κωνσταντίνο Τρακάκη. Ο Λυμπερόπουλος είναι 25 ετών μέσος παίζει στην αριστερή πλευρά και τη χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε στον Πάμισο. Ο Τρακάκης είναι 26 ετών, παίζει αριστερό μπακ και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στην Ανοιξη ομάδα Α’ τοπικής της ΕΠΣΑΝΑ.

Γύρισε ο Σπαντιδέας

Στον Ηρακλή επέστρεψε και ένα δικό του παιδί, ο Παναγιώτης Σπαντιδέας. Ο 29χρονος επιθετικός ήταν στην Αθήνα για σπουδές και επέστρεψε στην ομάδα μετά από δύο χρόνια.
Η ενίσχυση θα ολοκληρωθεί με την απόκτηση ακόμη δύο ποδοσφαιριστών, κεντρικού αμυντικού και τερματοφύλακα.
Αντίθετα παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Μάρκος Φίλαι, Γιάννης Γιακουμής, Γιάννης Σεντεμέντες, Τζανέτος Παπαδέας, ενώ λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων είναι πιθανόν να μην συμμετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ο Παναγιώτης Αλάμαρας.
Σε ότι αφορά την προετοιμασία δεν έχει οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία έναρξη και οι πρώτες σκέψεις κάνουν λόγω για τις 21 Αυγούστου.