Πέμπτη, 11 Αύγουστος 2022 10:39

Η “Μαύρη Θύελλα” 1-1 με τον Ολυμπιακό Β’

Γράφτηκε από τον

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο β’ ημίχρονο η Καλαμάτα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ολυμπιακό Β’.

Καλά στοιχεία και θετικές εντυπώσεις άφησε η Καλαμάτα σε ένα ακόμη παιχνίδι προετοιμασίας. Απέναντι στη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, βρέθηκε πίσω στο σκορ (0-1 στο 25’), αλλά αντέδρασε και πραγματοποιώντας όπως προαναφέραμε αρκετά καλή εμφάνιση στο β’ μέρος έφτασε στην ισοφάριση και είχε φάσεις για να βάλει και άλλα γκολ. Πιο χαρακτηριστική στιγμή ήταν η φάση που έγινε στο 64’ όταν σε σουτ του Κόκκορη έξω από την περιοχή η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ρόβας αρχικά και στη συνέχεια ο Μπόρχες με ισάριθμα σουτ προσπάθησαν να σκοράρουν όμως και στην δύο περιπτώσεις απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.
Το τελικό 1-1 είχε σημειώσει νωρίτερα στο 47’ ο Ρόβας με κεφαλιά, ο οποίος αξιοποίησε τη σέντρα του Βασιλόγιαννη.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Γκρόζντανιτς, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Μαβινγκά, Τάτος, Πασάς, Λούκασικ.
Στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν από το 46’οι Αρναρέλης, Ρόβας, Μπόρχες Βασιλόγιαννης, Μπέριος και μετά το 70’ σταδιακά αγωνίστηκαν και οι Μέντες, Πολίτης, Μπενίτεζ, Κόκκορης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Στουρνάρας, Νίκολιτς, Γιουτέ, Κουτσίδης, Κεραμιδάς, Ντόη, Κόστι, Κεϊτά, Μαρίνος, Αλίμπε, Βοΐλης.
Β’ ημίχρονο: Εξαρχος, Καρανάτσιος, Μαυρουδής, Νταμπό, Βλαχομήτρος, Μπα, Ιμπαγάσα, Αλίγιαγκιτς, Καράκουτης
* Μετά τις 22 με 25 Αυγούστου η Καλαμάτα θα αντιμετωπίσει ξανά σε φιλικό τον Ολυμπιακό Β’ σε παιχνίδι που θα γίνει στην πόλη μας

Νίκησαν 1-0 οι “μικροί”

Φιλική νίκη πέτυχε χθες η ομάδα της Καλαμάτας αποτελούμενη κυρίως από παίκτες της Κ20 επί της αντίστοιχης του Ολυμπιακού με 1-0.
Το παιχνίδι είχε διάρκεια 60 λεπτών, καθώς διεξήχθησαν δύο 30λεπτα ημίχρονα, με την Καλαματιανή ομάδα να επικρατεί με γκολ που σημείωσε ο Αντεμάι στο 15ό λεπτό. Ο επιθετικός της Καλαμάτας εκμεταλλεύτηκε την αργοπορία του τερματοφύλακα Σινά, ο οποίος προσπάθησε με ντρίπλα να αποφύγει τον αντίπαλο, αλλά ο Αντεμάι του πήρε την μπάλα και σκόραρε και με αυτό το γκολ διαμορφώθηκε το τελικό 1-0.
Να σημειωθεί ότι στην ομάδα του Ολυμπιακού αγωνίστηκε στην αρχική 11άδα ο Κώστας Κωστούλας, γιος του παλιού παίκτη της Καλαμάτας Θανάση Κωστούλα.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ Κ20: Λαδάς, Γρηγοριάδης, Αλβες, Γαλεάδης, Γκότσης, Γιαννόπουλος, Δρούγας, Μούζος, Αντεμάι, Τριανταφυλλάκης, Μουζάκης. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ρουμελιώτης, Ντελής, Τσιγαρίδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20: Σινά, Δρόσος, Κωστούλας, Χρήστου, Σταράκης, Σταυρόπουλος, Κιρσανίδης, Χαραλαμπόγλου, Πατήρας, Πετρόπουλος. Στο β’ ημίχρονο πήραν χρόνο συμμετοχής και οι Κουράκλης, Πρεκατές, Μουζακίτης, Κουτσογούλας, Μοίρας, Προκοπίου, Ρέτσος, Παπακανέλλος, Γατόπουλος, Φανάρας.