Σάββατο, 13 Σεπτέμβριος 2014 08:15

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Χωρίς νίκη σε πρεμιέρα Γ' εθνικής! - τι έγινε τα τρία προηγούμενα χρόνια

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Χωρίς νίκη σε πρεμιέρα Γ' εθνικής! - τι έγινε τα τρία προηγούμενα χρόνια

Την Κυριακή η Καλαμάτα θα υποδεχθεί την Κύμη στην πρεμιέρα της Γ' εθνικής με στόχο να σπάσει την μίνι αρνητική παράδοση που την θέλει να μην κερδίζει την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Τελευταία φορά που κέρδισε σε πρεμιέρα η "Μαύρη Θύελλα" ήταν στην Δ' εθνική το 2010 όταν επικράτησε με 2-0 του Παμίσου στο γήπεδο «Στ. Παπαδόπουλος».
Από τότε ακολούθησαν τρεις συμμετοχές στην Γ' εθνική, όπου οι Μεσσήνιοι δεν μπόρεσαν καμιά φορά να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα.
Το 2011-2102 φιλοξενήθηκαν από την Προοδευτική και έφεραν 1-1 με δύο γκολ που σημειώθηκαν στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί μόλις στο 6' για να ισοφαρίσει στο 11' ο Αλεξανδρόπουλος με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος.
Την επόμενη χρονιά η πρεμιέρα είχε ντέρμπι Πανηλειακός - Καλαμάτα. Ο Καούνος πέτυχε γρήγορα το 0-1, στην συνέχεια δεν μέτρησε καθαρό γκολ του Ηλιόπουλου για το 0-2 και τελικά στο β' μέρος οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στην ισοφάριση.
Πέρυσι (φωτό) η Καλαμάτα έπαιξε εντός έδρας την 1η αγωνιστική καθώς υποδέχθηκε την Βάρδα στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία λόγω του προβλήματος που είχε προκύψει με την άδεια καταλληλότητας του Δημοτικού Σταδίου. Η ήττα - σοκ με 0-1 άφησε για μια ακόμη χρονιάς την "Μαύρη Θύελλα" χωρίς νίκη σε πρεμιέρα.
Αναλυτικά οι πρεμιέρες της Καλαμάτας τα τρία τελευταία χρόνια στην Γ' εθνική…

2011-2012
1η αγωνιστική
Προοδευτική - Καλαμάτα    1-1
(Λύγκος 6' - Αλεξανδρόπουλος 11')
Προπονητής ο Ελβιο Μάνα
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κοψαχείλης, Τσόπελας, Ρουμπουλάκου, Κωνσταντόπουλος, Μπλέτσας, Τσιμικλής (86’ Χρυσανθόπουλος), Πετρουζέλης, Τσαγκαράκης, Αθανασόπουλος, Κωστής (73’ Τριανταφυλλάκης), Αλεξανδρόπουλος (69’ Σπανός).

2012-2013
1η αγωνιστική
Πανηλειακός - Καλαμάτα 1-1
Προπονητής ο Γιώργος Μπένος
(Φράγκος 62' - Καούνος 3')
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ζαρόπουλος, Τριανταφυλλάκης, Τρίψας, Ψυχογιόπουλος, Σκαρλάτος, Ανδρεόπουλος, Ηλιόπουλος (72' Μπράχο), Γεωργιόπουλος (46' Καντούτσης), Τσιμικλής, Πασάς, Καούνος (69' Αθανασόπουλος).

2013-2014
1η αγωνιστική
Καλαμάτα - ΠΑΟ Βάρδας 0-1
(Ντεντόπουλος 78')
Προπονητής ο Νίκος Κακαλέτρης.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κολοβούρης, Τσόπελας (85' Ι. Καλογερόπουλος), Τριανταφυλλάκης, Σκαρλάτος, Καντούτσης, Τσιμικλής, Καραχάλιος, Αθανασόπουλος, Καλαντζής, Ρήγας, Πούτσης (63' Αντ. Καλογερόπουλος).

N.Tσ.