Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014 09:11

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Οι προπονητές και η εικόνα των 14 αντιπάλων ομάδων της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Αρκετές άγνωστες ομάδες περιλαμβάνει ο φετινός όμιλος της Καλαμάτας η οποία θα βρει στο δρόμο της ομάδες που δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά. Ας δούμε μια σύντομη εικόνα των ομάδων πριν την πρεμιέρα αλλά και ποιοι είναι οι προπονητές τους….


Να τονίσουμε ότι Αιολικός και Πανελευσινιακός είναι δύο ομάδες που δείχνουν ενισχυμένες και παρουσιάζονται ικανές να χτυπήσουν τον τίτλο ενώ εξαιρετικά ενισχυμένη είναι και η ομάδα της Βάρδας η οποία μάλιστα πέτυχε δύο φιλικές νίκες απέναντι στην Καλαμάτα.


Αχαϊκή – Ερμής Κιβερίου

Η Αχαϊκή συνεχίζει με τον Γιάννη Ζερδεβά στον πάγκο. Έμπειρη ομάδα που και φέτος αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία της στο πρωτάθλημα, χωρίς να κινδυνεύσει. Δύσκολο ωστόσο να πάει για τίτλο, κάτι άλλωστε που παραδέχονται οι ίδιοι οι άνθρωποι της.
Ο νεοφώτιστος Ερμής κράτησε τον Λουκά Κούρο στον πάγκο και μπαίνει στο πρωτάθλημα με πρωταρχικό στόχο να μείνει στην κατηγορία. Mπούκουρης Φυλής και Μαρίνος θα λείψουν πάντως αύριο γεγονός που προβληματίζει τον προπονητή τους.

Πανελευσινιακός – Ζακυνθιακός

Εξαιρετικά φιλόδοξος παρουσιάζεται ο Πανελευσινιακός που έχει τον Πέτρο Μίχο στον πάγκο και έχει κάνει αρκετές μεταγραφές. Στην ομάδα της Ελευσίνας παίζει και ο γνωστός μας Στράτος Μιχελής. Για πολλούς η Ελευσίνα είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί του ομίλου.
Ο νεοφώτιστος Ζακυνθιακός έχει στον πάγκο τον Σάββα Καρυπίδη και παρουσιάζεται αρκετά δυνατός. Για πολλούς είναι σε θέση να φτάσει ψηλά στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ θετική ήταν η εικόνα του και στα φιλικά ματς.

Μανδραϊκός – Δόξα Μανωλάδας

Ο Μανδραϊκός είναι η τελευταία χρονικά ομάδα που συγκρότησε διοίκηση και η ομάδα ετοιμάστηκε αρκετά καθυστερημένα χωρίς να φαίνεται πως θα έχει υψηλές βλέψεις ενώ ξεκίνησε προετοιμασία με μεγάλη καθυστέρηση. Πρώτος στόχος η παραμονή. Προπονητής είναι ο Βασίλης Καραούλης.
Η Δόξα Νέας Μανωλάδας αρχικά δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ωστόσο στην συνέχεια βρέθηκε διοικητική λύση και έτσι θα δώσει κανονικά το παρών. Στον πάγκο της θα είναι ο Άγγελος Κωνσταντινόπουλος που πέρυσι ήταν στον Εθνικό Σαγέικων. Βασικός στόχος είναι η εύκολη παραμονή.

ΠΑΟ Βάρδας – Βύζας Μεγάρων

Στον πάγκο του ΠΑΟ Βάρδας συνεχίζει ο Κώστας Σταματίου. Η ομάδα της Ηλείας παρουσιάζεται αρκετά δυνατή ενώ στο τελευταίο φιλικό με τον Πανηλειακό (0-0) έπαιξε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Βούλγαρος διεθνής Ζακόφ. Φιλόδοξοι οι «πράσινοι» ξεκινούν να στόχο να πρωταγωνιστήσουν.
Μέτρια εικόνα στα πρώτα φιλικά για τον Βύζαντα Μεγάρων ο οποίος όμως τις τελευταίες 15 μέρες έκανε αρκετές μεταγραφές και πέτυχε φιλικές νίκες δείχνοντας βελτιωμένος. Στον πάγκο είναι ο Κώστας Μίχας.

ΠΑΟ Λουτρακίου – Αστέρας Μαγούλας

Για παραμονή ξεκινά ο νεοφώτιστος ΑΟ Λουτρακίου. Οι «οράνιε» έχουν στον πάγκο τον Νίκο Μεσολόγγη ενώ μια από τις μεταγραφές τους ήταν ο Βαγγέλης Μπελεβέτης που πέρυσι αγωνίστηκε στην "Μαύρη Θύελλα".
O Aστέρας Μαγούλας έχει στον πάγκο τον Αλκη Ελευθεριάδη και ξεκινά με στόχο να βρεθεί από την αρχή στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Στο τελευταίο του φιλικό νίκησε 2-0 στην Χαλκίδα την τοπική ομάδα.

Παναργεικός – Παναρκαδικός

Ο Παναγειακός ξεκινά με τον Λουτσιάνο στον πάγκο και με υψηλές φιλοδοξίες που φτάνουν μέχρι την κατάκτηση του τίτλου, αφού έχει κάνει αρκετές καλές μεταγραφές. Μεταξύ αυτών και ο Θοδωρής Πούτσης που τα τελευταία χρόνια έπαιζε στην Καλαμάτα.
Με τον Καλογιαννίδη στον πάγκο συνεχίζει και φέτος ο Παναρκαδικός, ο οποίος άργησε να βριε διοικητική λύση και τελικά ξεκινά με χαμηλούς τόνους και βασικό στόχο την παραμονή και μια καλή πορεία.

Ρεπό ο Αιολικός

Ο Αιολικός του Βαγγέλη Γούτη έχει ρεπό στην πρεμιέρα. Η ομάδα της Μυτιλήνης έχει κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, έδειξε καλή εικόνα στα φιλικά και ξεκινά το πρωτάθλημα με πρωταγωνιστικό στόχο.

Η εικόνα στους πάγκους….

Ας δούμε συνολικά τους προπονητές των ομάδων του 3ου ομίλου.
Καλαμάτα: Νίκος Κουρμπανάς
Κύμη: Βαγγέλης Ντόβολης
Αχαϊκή: Γιάννης Ζερδεβάς
Ερμής Κιβερίου: Λουκάς Κούρος
Πανελευσινιακός: Πέτρος Μίχος
Ζακυνθιακός: Σάββας Καρυπίδης
Μανδραϊκός: Βασίλης Καραούλης
Δόξα Μανωλάδας: Άγγελος Κωνσταντινόπουλος
ΠΑΟ Βάρδας: Κώστας Σταματίου
Βύζας Μεγάρων: Κώστας Μίχας
ΠΑΟ Λουτρακίου: Νίκος Μεσολόγγης
Αστέρας Μαγούλας: Αλκης Ελευθεριάδης
Παναργεικός: Λουτσιάνο (φωτό)
Παναρκαδικός: Κώστας Καλογιαννίδης

N.Tσ.