Σάββατο, 13 Σεπτέμβριος 2014 22:59

Αισιοδοξούν Καλαντζής και Τσάτσος στην "Μαύρη Θύελλα" - η αποστολή για το ματς με Κύμη

Γράφτηκε από τον
Αισιοδοξούν Καλαντζής και Τσάτσος στην "Μαύρη Θύελλα" - η αποστολή για το ματς με Κύμη

Η "Μαύρη Θύελλα" ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό ματς με την Κύμη (5 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) που θα γίνει στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Γ' εθνικής. Χρήστος Καλαντζής και Σωτήρης Τσάτσος σε δηλώσεις τους έδειξαν πως πιστεύουν στην φετινή Καλαμάτα.

 

«Είμαστε στο ξεκίνημα μιας καινούργιας προσπάθειας και αυτό που έχουμε ως στόχο είναι να καταφέρουμε να κάνουμε πράξη αυτό που δεν κατορθώσαμε τα προηγούμενα χρόνια, την άνοδο», τόνισε ο Χρήστος Καλαντζής ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και συμπλήρωσε: «Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μια καλή αρχή και γενικότερα ένα καλό πρωτάθλημα». Μιλώντας για την αυριανή αντίπαλο, ο έμπειρος επιθετικός της Καλαμάτας, επισήμανε: «Γνωρίζουμε κάποια πράγματα, έχουμε συλλέξει πληροφορίες. Το ζητούμενο πάντως, τόσο αύριο όσο και στα υπόλοιπα ματς, είναι η δική μας παρουσία και απόδοση ανεξάρτητα από την ομάδα που θα έχουμε απέναντί μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να στηρίξει την προσπάθεια και να μας δώσει την ευκαιρία να του δείξουμε πως έχουμε τις δυνατότητες να καταφέρουμε να φτάσουμε στην επίτευξη του μεγάλου στόχου».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα λόγια του Σωτήρη Τσάτσου, ο οποίος γνωρίζει καλά τις ιδιαιτερότητες που κρύβουν τα ματς της πρεμιέρας: «Κάθε ξεκίνημα θέλει προσοχή και αποφασιστικότητα. Η ομάδα έχει πολύ καλό έμψυχο δυναμικό, διαθέτει τους παίκτες αυτούς που μπορούν να διαχειριστούν το άγχος της πρεμιέρας αλλά και την ποιότητα ώστε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο», επισήμανε ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός.

 

Ο Νίκος Κουρμπανάς επέλεξε 19 παίκτες στην αποστολή, οι οποίοι είναι οι: Πάππος, Μούζος, Χριστοφιλέας, Χαρίτος, Γεωργακόπουλος, Τριάντος, Καλαντζής, Ηλιόπουλος, Σκαρλάτος, Ρούσσης, Λουμπαρδέας, Σαλαπάτας, Μαρτίνος, Ζάρκος, Τσάτσος, Κουντάνης, Νιφορόπουλος, Βασιλόπουλος, Κακαλής.

 

Τέλος, έγινε γνωστή η τετράδα των αρχηγών την οποία απαρτίζουν οι Καλαντζής, Χριστοφιλέας, Σκαρλάτος και Λουμπαρδέας.

**Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 € και 5 € (για τις γυναίκες) και τα εκδοτήρια στο Δημοτικό στάδιο θα ανοίξουν στις 15:00.